Otelde intikam randevusu haberi

Öncelikle olayı kısaca özetleyelim:Ajans sahibi olduğunu iddia eden Cüneyt P. adlı erkek sosyal medyadan tanıştığı kadınları tuzağa düşürüyor. Onları manken yapma vaadiyle...

Öncelikle olayı kısaca özetleyelim:
Ajans sahibi olduğunu iddia eden Cüneyt P. adlı erkek sosyal medyadan tanıştığı kadınları tuzağa düşürüyor. Onları manken yapma vaadiyle kandırıyor.
Kendileriyle otel odalarında buluşup fotoğraflarını çekiyor. Ağına düşürdüğü kadınlardan para istiyor, hatta kimi durumlarda onları cinsel ilişkiye zorluyor.
C.P.'nin tuzağına düşen iki kadın, 22 yaşındaki Gülşah Ş. ve 30 yaşındaki Dilek D., paralarını geri almak için bir plan hazırlıyorlar. Buna göre: Gülşah Ş. buluşmak için Cüneyt P.'yi arıyor. İstanbul'da bir otel odasında randevulaşıyorlar. Sadece Gülşah Ş. değil, Dilek D. de odada bekliyor.
İki mağdur kadın Cüneyt P.'yi iple bağlayıp paralarını geri almayı umuyorlar. Fakat işler karışıyor. Tuzağa düştüğünü anlayan Cüneyt P., Dilek D.'nin boğazını sıkıyor. Odadaki Gülşah Ş. yanında getirdiği biber gazını Cüneyt P.'nin yüzüne sıkıyor. Bu hengâmede Dilek D. de yanında getirdiği bıçağı Cüneyt P.'ye defalarca saplıyor.
İki kadın daha sonra otel güvenliğine olayı haber veriyorlar. Polis ve sağlık görevlileri odaya geldiklerinde Cüneyt P.'yi ölü buluyor.
Elbette bunların hepsi şu aşamada sadece iddia...
Cüneyt P. öldüğü için onun iddia ve savunmasını bilmiyoruz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Beni kitaplarla kandırdılar, şikayetçiyim! 10 Nisan 2020 | 225 Okunma Evden kaçamayan adam 07 Şubat 2020 | 134 Okunma Bizde ‘name’ bitmez 10 Ocak 2020 | 100 Okunma Havalar soğuyor okurlar ısınıyor 11 Ekim 2019 | 187 Okunma Havalar soğuyor okurlar ısınıyor 13 Eylül 2019 | 83 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar