Okurlarımız beni burada unuttu mu?

Son haftalarda okurlardan gelen şikâyet mesajları azaldı. Bir gazete için sevindirici bir haber bu. Memnuniyetin, beğeninin artması demek... Okur Temsilcisi olarak ben de mutlu oldum. Eşzamanlı olarak övgü ve destek mesajlarının...

Son haftalarda okurlardan gelen şikâyet mesajları azaldı. Bir gazete için sevindirici bir haber bu. Memnuniyetin, beğeninin artması demek... Okur Temsilcisi olarak ben de mutlu oldum.
Eşzamanlı olarak övgü ve destek mesajlarının sayısında da gözle görülür bir düşüş yaşandı. Bu da beni huylandırdı. İnsanlar övgülerini ifade etmekte daha çekingen davranırlar, doğru, fakat üç yıldır hiç bu kadar çekingen davrandıklarına rastlamamıştım.

Araştırmaya başladım. Nihayetinde mesajların azalmasının teknik bir nedeni olduğunu anladım. Bu neden kısaca 'sayfanın güncellenmesi' diyelim.
Farz edelim ki okurumuz, Sabah gazetesinin internet sitesi üzerinden Okur Temsilcisi'ne görüşlerini yazmaya başlıyor. Üç cümle yazdıktan sonra sayfa birden kendisini güncelliyor ve yazdığı her şey siliniyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Beni kitaplarla kandırdılar, şikayetçiyim! 10 Nisan 2020 | 226 Okunma Evden kaçamayan adam 07 Şubat 2020 | 134 Okunma Bizde ‘name’ bitmez 10 Ocak 2020 | 100 Okunma Havalar soğuyor okurlar ısınıyor 11 Ekim 2019 | 188 Okunma Havalar soğuyor okurlar ısınıyor 13 Eylül 2019 | 83 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar