Bebeği hacamat mı öldürdü?

Özel İstihbarat muhabirimiz Dilek Yaman'ın 'Bebeği Hacamat Öldürdü' başlıklı haberi 7 Kasım 2016'da Sabah gazetesinde yayımlandı.Habere göre: "Aile yoğun bakımda tedavi gören 15 günlük bebeği...

Özel İstihbarat muhabirimiz Dilek Yaman'ın 'Bebeği Hacamat Öldürdü' başlıklı haberi 7 Kasım 2016'da Sabah gazetesinde yayımlandı.
Habere göre: "Aile yoğun bakımda tedavi gören 15 günlük bebeği doktorların itirazına rağmen hastaneden çıkarıp 'hacamat' yaptırdı.
Jilet darbeleriyle kan kaybeden bebek kaldırıldığı hastanede can verdi."
Hepi topu, ikisini yukarıda verdiğimiz beş cümleden oluşan bu haber, yayımlanmasının üzerinden bir aydan fazla zaman geçmesine rağmen okurlarımızın tepkisine neden olmaya devam ediyor.
Şikâyetler özellikle başlık konusunda yoğunlaşıyor.
"Başlığınız hacamatı kötülemek için atılmış" diyor bir okurumuz ve devam ediyor: "Hacamat peygamberimizin bir sünnetidir. Bir kişinin yaptığı hatayı bütün bir camiaya mal etmeyin."
Bir başka okurumuz: "Bebek, anne babanın bilinçsizliği ve yanlış yönlendirmesi nedeniyle kaybedilmiş" diyor, "Hacamatı katil gibi göstermeyin!"
Doğru bir biçimde ve zamanında yapılan hacamatın yararlarının bilimsel olarak da ispatlandığını, çağdaş tıp tarafından da kabul edildiğini yazan, söyleyen okurlarımız var.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Beni kitaplarla kandırdılar, şikayetçiyim! 10 Nisan 2020 | 227 Okunma Evden kaçamayan adam 07 Şubat 2020 | 134 Okunma Bizde ‘name’ bitmez 10 Ocak 2020 | 100 Okunma Havalar soğuyor okurlar ısınıyor 11 Ekim 2019 | 189 Okunma Havalar soğuyor okurlar ısınıyor 13 Eylül 2019 | 83 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar