Siyasi ayak mı, siyasi oyuncak mı?

15 Temmuz darbe ve ihanet girişiminin üçüncü yılını CHP’nin maksatlı veya maksatsız tartışmalarıyla andık. Bu üç yılın ardından Fetullahçı alçaklarla ilgili gelinen boyutu tartışmak yerine CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP’lilerin hezeyanlarıyla uğraştık.

İşin en üzücü tarafı darbe ve ihanet girişiminin üzerinden üç yıl geçmesine rağmen hâlâ birilerinin bu örgütün ne olduğunu, ne yapmak istediğini, kimler tarafından nasıl kullanıldığını anlayamamış olmasıdır.

Tekrar tekrar söylüyorum. Fetullahçı terör örgütünün siyasi ayağı yoktur, Fetullahçı terör örgütü bütün kurumlara sızdığı gibi bütün siyasi partilere de bütün STK’lara da sızmıştır. Fetullahçı terör örgütü, bir siyasi partiyi hedef alarak sadece orayla ilgili hesap yapmaz. Fetullahçı terör örgütü, bir ideolojinin siyaseti içinde de olmaz.

Fetullahçı terör örgütünün, sadece bir siyasi partiyi hedef alarak siyasi ayak oluşturması örgütün temel mantığına aykırı. Fetullahçı terör örgütü Türkiye üzerinde hesabı olan istihbarat örgütlerinin Türkiye şubesidir. Yani Fetullahçı alçaklara denildi ki: “Türkiye’de olan biten her şeyin bilgisini, her kurumda her partide olan biten her şeyi bize getireceksin.” Fetullahçı hainler de bu talimat doğrultusunda her yere sızdılar. Dolayısıyla hiçbir siyasi parti kurumsal olarak FETÖ’nün siyasi ayağı değildir. Ama FETÖ bütün siyasi partilere sızmıştır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Anayasa'yı değiştirmek yetmez 13 Eylül 2023 | 575 Okunma 6-7 Eylül olaylarından ders çıkarmak 09 Eylül 2023 | 130 Okunma Yok mu beni başbakan yapacak bir cumhurbaşkanı adayı… 04 Ekim 2021 | 292 Okunma Onuncu Yıl Marşı’nı hangi ruh haliyle okuyorsunuz 13 Eylül 2021 | 329 Okunma Son aşamadan kastım… 06 Eylül 2021 | 263 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar