Köpeklerine nal taktılar, itlerini at sanıyoruz

Fetullahçı Terör Örgütü ile ilgili kıramadığımız bir kısır döngü oluştu. Bu döngü şu: “Efendim madem Fetullahçı bir terör örgütü var. O halde bu örgütün siyasi ayağını bulalım veya siyasi ayağı ile niye mücadele edilmiyor?”

Bu konuda söyleyecek çok sözüm var. Bu tezi dile getirenlerle ilgili sıralayacak yüzlerce husus var. Ama bu yazımda hiç kimseyi itham etmeden, eleştirmeden çok samimi bir çağrı yapmak istiyorum. Evet, Fetullahçı hainlerin siyasi ayak dâhil her ayağı var. Bu örgüt zaten kırkayak ve bunlarda her ayak var. Dolayısıyla mücadeleyi bir ayak veya birkaç ayak üzerinden yaparsak varacağımız hiçbir sonuç yoktur.

Ülkemiz, milletimiz ve inancımız için bir terör örgütünden öte bir kötülük abidesi olan Fetullahçı alçaklarla mücadelede ayak işlerini bırakmamız lazım. Ayak işleri ile meşgul olursak, bu örgütün başının oyuncağı oluruz. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Anayasa'yı değiştirmek yetmez 13 Eylül 2023 | 575 Okunma 6-7 Eylül olaylarından ders çıkarmak 09 Eylül 2023 | 129 Okunma Yok mu beni başbakan yapacak bir cumhurbaşkanı adayı… 04 Ekim 2021 | 291 Okunma Onuncu Yıl Marşı’nı hangi ruh haliyle okuyorsunuz 13 Eylül 2021 | 329 Okunma Son aşamadan kastım… 06 Eylül 2021 | 263 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar