FETÖ’cü sermayenin hicreti!

Fetullahçı teröristlerin Türkiye’den kaçarken, beraberlerinde milletten çaldıkları milyarlarca doları da götürdüklerini biliyoruz. Üzücü olan ise 15 Temmuz’dan sonra sözde olağanüstü...

Fetullahçı teröristlerin Türkiye’den kaçarken, beraberlerinde milletten çaldıkları milyarlarca doları da götürdüklerini biliyoruz. Üzücü olan ise 15 Temmuz’dan sonra sözde olağanüstü tedbirlerin alınmasına rağmen, bu hainlerin para kaçırmada hiçbir sıkıntı yaşamamalarıdır.

Gaziantepli Nakıpoğullarını FETÖ sayesinde hepimiz duyduk. Nakıpoğlları kayyım atanana kadar Naksan Holding’in sahibiydiler. 17-25 Aralık’tan sonra başlayan yasal süreç nedeniyle Nakıpoğlu ailesinden bazıları yurtdışına kaçmayı tercih etti. Kaçanlar arasında holdingin sahibi Cahit Nakıpoğlu’nun oğlu Osman ve torunu Bahaeddin de yer alıyor.

Niye bu kadar taktın Nakıpoğulları’na dediğinizi duyar gibiyim. Ama gerçekten çok ilginç bir hikaye var. Terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen’in övgülerine mazhar olmuş torun Bahaeddin Nakıpoğlu’nun ABD’de çevirdiği filmler, FETÖ’nün hala özellikle para kazanma ve kaçırma konusunda ne kadar tehlikeli olduğunun en açık göstergesi.

Bahaeddin Nakıpoğlu, 2014’te tüymüş, tüyerken de epey para götürmüş. Silikon Vadisi’nde yatırım yaparak ABD’de yaşamayı garanti etmiş. Bahaeddin, elebaşı Gülen’in övgüsüne boşuna mazhar olmamış. Gerçekten çok iyi tüccar.

Bir ticaret merkezinin bir katını kiralayan Bahaeddin, kurduğu yüzlerce paravan şirketi, kendisi gibi sonradan ABD’ye kaçan Fetullahçı teröristlere satıyor. Şirket satın alan teröristler, bu sayede ABD’de oturma ve çalışma izni elde ediyor. Nakıpoğlu’nun bu sayede 300’e yakın şirket sattığı tahmin ediliyor. 

Denilebilir ki ne var bunda? Fetullahçı teröristlerin böyle bir hainlik yapması şaşırtıcı bir durum değil. Doğru, ama ne yazık ki bu para kaçakçılığı hala devam ediyor. Bu değirmenin suyu bir türlü kesilemiyor. İşte sorgulamamız ve üzerinde durmamız gereken konu bu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Anayasa'yı değiştirmek yetmez 13 Eylül 2023 | 575 Okunma 6-7 Eylül olaylarından ders çıkarmak 09 Eylül 2023 | 130 Okunma Yok mu beni başbakan yapacak bir cumhurbaşkanı adayı… 04 Ekim 2021 | 292 Okunma Onuncu Yıl Marşı’nı hangi ruh haliyle okuyorsunuz 13 Eylül 2021 | 329 Okunma Son aşamadan kastım… 06 Eylül 2021 | 263 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar