‘Uzun Adam’ın uzun iktidarı

Türkiye, Recep Tayyip Erdoğan’ın uzun iktidar döneminde çok büyük başarılara imza attı, çok büyük dönüşümler gerçekleştirdi. Bu başarılar şüphesiz...

Türkiye, Recep Tayyip Erdoğan’ın uzun iktidar döneminde çok büyük başarılara imza attı, çok büyük dönüşümler gerçekleştirdi. Bu başarılar şüphesiz Erdoğan’ın liderliğinin eseridir. Türkiye, Erdoğan’ın yönetimi döneminde birikmiş birçok sorunu kökten çözme fırsatı buldu.

Erdoğan’ın iktidarlarında Türkiye en önemli sorunu olan vesayeti kaldırmasıyla birlikte ondan kaynaklanan diğer sorunlar da tek tek çözüm yoluna girdi.

Bütün bunlar şüphesiz Erdoğan liderliğinin eseridir. Ancak devrimlerin hayata geçmesinin en önemli nedeni Erdoğan’ın iktidarının uzun sürmesidir. Eğer Recep Tayyip Erdoğan iktidarı 2011’de kesintiye uğrasaydı bugün konuştuğumuz ve geride bıraktığımız birçok sorunu konuşmaya devam edecektik.

Recep Tayyip Erdoğan iktidarı bu kadar uzun sürmeseydi Türkiye FETÖ gibi bir tehditle karşı karşıya olduğunu belki de çok geç fark edecekti. Ama o zaman da iş işten çoktan geçmiş olacaktı.

Recep Tayyip Erdoğan iktidarı bu kadar uzun sürmeseydi bugün terörle mücadelede terörün lider kadrosuna sıra hiçbir zaman gelmeyecekti.

Recep Tayyip Erdoğan iktidarı bu kadar uzun sürmeseydi Türkiye’nin içinde bulunduğu yapısal sorunların çözümü için hiçbir zaman bu cesur adımlar atılamayacaktı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Anayasa'yı değiştirmek yetmez 13 Eylül 2023 | 571 Okunma 6-7 Eylül olaylarından ders çıkarmak 09 Eylül 2023 | 124 Okunma Yok mu beni başbakan yapacak bir cumhurbaşkanı adayı… 04 Ekim 2021 | 287 Okunma Onuncu Yıl Marşı’nı hangi ruh haliyle okuyorsunuz 13 Eylül 2021 | 328 Okunma Son aşamadan kastım… 06 Eylül 2021 | 261 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar