Asıl yaralar yeni açılıyor

Fetullahçı terör örgütünün toplumumuzda oluşturduğu tahribatın henüz yüzde 10’u ile bile karşılaşmış değiliz. Asıl derin yaralar bundan sonra açılacak. Eskişehir Osman Gazi...

Fetullahçı terör örgütünün toplumumuzda oluşturduğu tahribatın henüz yüzde 10’u ile bile karşılaşmış değiliz. Asıl derin yaralar bundan sonra açılacak. Eskişehir Osman Gazi Üniversitesi’nde bir cani, dört masum öğretim üyesine mermi yağdırdı. Eğitim Fakültesi Dekanı başta olmak üzere birçok isim kaçarak ya da tesadüfen kurtuldu bu katliamdan. Katliamın perde arkasını deştikçe Fetullah Gülen melunu çıkıyor.

Kimine göre katil Fetullahçı, kimine göre Fetullahçı üniversite yönetimi gereğini yapmadığı için bu olay göz göre göre geldi. Kimine göre ise YÖK şikâyetlere ve ihbarlara gereken önemi vermedi. Ama nedeni ne olursa olsun bütün kapılar Fetullahçı ihanet şebekesine çıkıyor. Kimin kusuru, kimin ihmali, kimin kastı var bilmiyoruz. Ancak bu katliamın ana nedeninin Fetullahçı terör örgütünün toplumumuzda açtığı büyük sosyolojik yaranın neticesi olduğunu biliyoruz.

Asıl bilmemiz gereken çok daha vahim bir durum var ki o da, Fetullahçı ihanet zihniyetinin bundan sonra toplumumuzda çok daha derin yaralar açacağıdır. Şimdilik bir üniversitede bir katliama tanık olduk. Önümüzdeki dönemlerde çok daha derin acılar yaşayacağız. Aileler birbirine düşecek. Çocuklar, torunlar ortalıkta kalacak. Anneler, babalar birbirlerine girecekler. Hısımlar, dünürler çarpışacak. Baba evladına, evlat babasına saldıracak.

15 Temmuz ihanet girişiminden bu yana biz FETÖ’nün sadece kriminal boyutuyla mücadele ettik. Devam eden FETÖ tehdidi nedeniyle örgütün toplumumuzda açtığı sosyolojik tahribata henüz eğilemedik. Örgütün kriminal tehdidi bertaraf edildiğinde büyük bir sosyolojik yıkımla karşı karşıya olacağız. Hazırlanmamız gereken durum budur.

FETÖ öyle bir illet ki dokunmadığı aile, bulaşmadığı kurum, girmediği hücre yok. Soru çalarak makam-mevki ve kariyer yaptırdığı kişiler panikte. Para çalarak zengin ettiği kişiler panikte. İşlediği suçu örtbas ederek kayırdığı kişiler panikte. Evlilik yoluyla nüfuz sahibi yaptığı kişiler panikte. Hâsılı geçmişte FETÖ ile yolları kesişenler diken üstünde ve Fetullahçı şebeke bunları avucunun içine almış, istediği gibi oynatıyor. Peki, nereye kadar böyle devam edecek ve ne zaman patlamalar olacak?

Şu anda eşinin FETÖ’cü olduğunu bilmeyen kadınlar var. Karısının FETÖ’cü olduğunu bilmeyen kocalar var. Babasının FETÖ’cü olduğunu bilmeyen evlatlar var. Evladının FETÖ’cü olduğunu bilmeyen babalar, anneler var. Dünürünün FETÖ’cü olduğunu bilmeyen hısımlar var. Bilip de içine atan aileler var.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Anayasa'yı değiştirmek yetmez 13 Eylül 2023 | 575 Okunma 6-7 Eylül olaylarından ders çıkarmak 09 Eylül 2023 | 130 Okunma Yok mu beni başbakan yapacak bir cumhurbaşkanı adayı… 04 Ekim 2021 | 292 Okunma Onuncu Yıl Marşı’nı hangi ruh haliyle okuyorsunuz 13 Eylül 2021 | 329 Okunma Son aşamadan kastım… 06 Eylül 2021 | 263 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar