Haşhaşın sentetiğini mi yaptılar?

Sentetik uyuşturucular nedeniyle son günlerde ekranlara ve gazete sayfalarına iç acıcı görüntüler yansımıyor. Adeta zombileşmiş insanlar görüntülerde yer alıyor. Her gün yeni bir sentetik...

Sentetik uyuşturucular nedeniyle son günlerde ekranlara ve gazete sayfalarına iç acıcı görüntüler yansımıyor. Adeta zombileşmiş insanlar görüntülerde yer alıyor. Her gün yeni bir sentetik uyuşturucu ismiyle karşı karşıya geliyoruz.  

Uyuşturucunun her türlüsü şüphesiz zararlı, ancak biz çok daha büyük bir tehlike ile karşı karşıyayız. Haşhaşi terörü. Geçtiğimiz günlerde MİT’in mahrem imamlarından Alaattin Tabak’ın soruşturmasına ilişkin bilgiler yansıdı gazetelere.  

Alaattin Tabak, bir yandan eczacılık yaparken bir yandan da Fetullahçı terör örgütünün mahrem imamlığını yapıyormuş. Hem de öyle böyle bir mahremlik değil, Milli İstihbarat Teşkilatı’nda görev yapan FETÖ’cülerin imamlığını.  

Tabak, yakalandığında üzerinden 16 GB’lık bir hafıza kartı, kartın içinden çok şeyler çıkıyor, ancak en ilginci çıkan dua. Dua aynen şöyle:  “Ya Rabbi! İncil’in, Tevrat’ın, Zebur’un ve Kur’ân’ın hakkı için... Muhammed Fethullah Dahhak hazretlerinin hakkı için, içerdeki ve dışardaki tüm düşmanlara karşı güç ve kuvvet ver, bizleri ve hizmetimizi ona sevdir.” 

İlk bakışta ne var bu duada, Fetullahçı teröristlerin dinlerarası diyalog kapsamında yaptıkları bir dua denilebilir. Tevrat var, İncil var, Zebur var… Tam da Fetullahçıların yapacağı dua. Tamam da devamında, “Muhammed Fethullah Dahhak hazretleri” diyor. Haydi sapkınlığınız gereği Fetullah’ı peygamber mertebesinde görüyorsunuz anladık da Dahhak ne? 

Bu konularda biraz rahle-i tedrisat yaptığım için bir şey bildiğimi sanıyordum, Dahhak’ı duyunca bilmediğim ne kadar çok şey olduğunu anladım.  Dahhak ile ilgili en kapsamlı bilgilere İslam Araştırmaları Merkezi (İSAM) tarafından hazırlanan İslam Ansiklopedisi’nde ulaştım.   

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Anayasa'yı değiştirmek yetmez 13 Eylül 2023 | 575 Okunma 6-7 Eylül olaylarından ders çıkarmak 09 Eylül 2023 | 129 Okunma Yok mu beni başbakan yapacak bir cumhurbaşkanı adayı… 04 Ekim 2021 | 291 Okunma Onuncu Yıl Marşı’nı hangi ruh haliyle okuyorsunuz 13 Eylül 2021 | 329 Okunma Son aşamadan kastım… 06 Eylül 2021 | 263 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar