Yangını çıkaranı, FETÖ kullanmış olabilir mi?

Star Gazetesi Yazarı Hüseyin Gülerce'nin bugünkü (25.06.2022)''Yangını çıkaranı, FETÖ kullanmış olabilir mi?'' başlıklı yazısı.

FETÖ'cüler şimdi zıplayacaklar; "her taşın altından FETÖ'cü çıkarıyorlar" diyecekler...

Yazıyı sonuna kadar okusunlar.

Marmaris'teki orman yangını ülkemizin ciğerlerini yakarken, sosyal medyadaki tehlikenin boyutları bir defa daha gözler önüne serildi.

Artık her belayı, sıkıntıyı, "Türkiye yönetilemiyor, bu iktidar gitsin" algısı için kullanan bir karanlık muhalefet zihniyeti var.

Marmaris yangınında bu zihniyet hemen ayağa kalktı.

Sosyal medyadaki şer şebekesi bir anda devreye girdi. Yalanlarla, manipülasyonlarla öyle hızlı ve etkili bir algı oluşturdular ki, Kılıçdaroğlu'na gün doğdu. Öyle celallenerek konuştu ki (videosunu lütfen bir izleyin), zannedersiniz darbe için borazan çalıyor:

"Beceriksiz bir yönetim var. Ne yaptığını bilmeyen bir yönetim var. Milletin başına bela oldular, bir an önce gitsinler. Bir an önce bu ülkenin başından, bunlar gitsinler. Keyif çatıyorlar. Getirsinler sandığı, 'Biz yönetemiyoruz' desinler. 'Beceremiyoruz' desinler..."

Binlerce insan, uçaklar, helikopterler, arozözler, TOMA'lar yangını söndürmek için sahadalar... Canla başla çalışılıyor. Bu zat, "getirin sandığı" diyor. Kafayı sandıkla bozmuş.

Şu anda bir kaos zemini için sosyal medya, yabancı istihbarat servislerinin silahıdır.

ABD'de yetiştirilen 5. kol sosyal medya elemanlarının organizesi ile Mısır'da Tahrir Ayaklanması nasıl sağlandı ise aynı senaryo, aynı tezgâh, aynı kumpas şimdi "Biden projesi" olarak ülkemizde sahneleniyor...

Recep İvedik olarak nam salan bir komedyenin ve "sanatçı" kimlikleri ile bilinen bazı zevatın, etki ajanı gibi devreye girdiği sosyal medyada, bir anda aynı şeyler yazılmaya başlandı.

Yangına müdahale edilmiyormuş, havada uçak görülmüyormuş, yangın, otellere alan açmak için çıkarılmış...

Bakınız Emniyet Genel Müdürlü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, Marmaris yangını ile ilgili başlattığı soruşturmada, sosyal medya üzerinden yürütülen algı operasyonu hakkında çok çarpıcı tespitler yaptı.

Bu algı operasyonu için 22 bin 787 farklı hesap kullanılmış. Hesapların yüzde 59,42'sinin bilgisayarlar tarafından yönetilen bot hesaplar olduğu değerlendirilmiş. (Gerçek şahıslar değil)

Bot hesaplar üzerinden atılan tweet'lerin de % 63'ünün FETÖ ile iltisaklı, % 16'sının ise PKK ile iltisaklı olduğu görülmüş.

Bakınız bir yangın ihaneti, yangın üzerinden hazırlığı yapılan bir kaos planı var ve kim devrede? FETÖ ile PKK...

Yangını çıkaran şu anda tutuklu. Sarhoş olduğunu, intikam almak için çıkardığını falan söylüyor.

Lütfen araştırılsın, bu şahıs FETÖ tarafından hazırlanmış mı? Kullanılmış mı? Yıllar öncesine gidilsin... Para hareketlerine bakılsın.

FETÖ'nün arkasında yabancı istihbarat servisleri, başta CIA var.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan güven, Kılıçdaroğlu endişe kaynağı... 27 Mayıs 2023 | 578 Okunma Özdağ-Kılıçdaroğlu-HDP: Toplu intihar… 25 Mayıs 2023 | 1.525 Okunma CHP-FETÖ irtibatlarını unutmayalım 20 Mayıs 2023 | 379 Okunma Sinan Oğan, küresel baskıya dayanabilir mi? 18 Mayıs 2023 | 3.616 Okunma Erdoğan ile 14 Mayıs destanı yazılırken… 13 Mayıs 2023 | 1.150 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar