Sahte kasete ne gerek var…

Muhalefet sanki perperişan durumda değilmiş de sahte ses kasetleri ile Kılıçdaroğlu zor duruda bırakılacakmış gibi hava estirildi.Bu sahte ses kaseti meselesini de bizzat Kılıçdaroğlu kendisi...

Muhalefet sanki perperişan durumda değilmiş de sahte ses kasetleri ile Kılıçdaroğlu zor duruda bırakılacakmış gibi hava estirildi.

Bu sahte ses kaseti meselesini de bizzat Kılıçdaroğlu kendisi çıkardı. 6'lı masanın bütün elemanları, CHP goygoycusu TV kanalları, yazarlar öyle bir paniklediler ki herkes; ''Sahte olsa niye böyle paniklesinler'' diye düşündü.

Gizli kayıtlar, videolar, kumpaslar FETÖ'nün ahlâksızlıklarıdır.

Kaset komplolarının nasıl kurulduğu yargılamalar sırasında ortaya çıktı.

Emniyet içinde özellikle istihbarat bölümü ele geçirilmişti.

FETÖ elebaşı Gülen Pensilvanya'dan liste gönderiyor. Yargı içindeki hâkimler sahte isimlerle dinleme talimatları veriyor, polisler de telefon dinlemeleri ya da CIA teknolojisi ile uzaktan dinlemeler yapıyordu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan güven, Kılıçdaroğlu endişe kaynağı... 27 Mayıs 2023 | 578 Okunma Özdağ-Kılıçdaroğlu-HDP: Toplu intihar… 25 Mayıs 2023 | 1.525 Okunma CHP-FETÖ irtibatlarını unutmayalım 20 Mayıs 2023 | 379 Okunma Sinan Oğan, küresel baskıya dayanabilir mi? 18 Mayıs 2023 | 3.616 Okunma Erdoğan ile 14 Mayıs destanı yazılırken… 13 Mayıs 2023 | 1.150 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar