Kurulan partilere para verilmiş midir?

Kılıçdaroğlu üç gün önce Karar TV’de, “Millet İttifakı'nı dağıtmak için Saray ve çevresi, belli kişileri finanse ederek ‘ayrı bir parti kurdurtabilir miyiz?’ diye bir çaba...

Kılıçdaroğlu üç gün önce Karar TV’de, “Millet İttifakı'nı dağıtmak için Saray ve çevresi, belli kişileri finanse ederek ‘ayrı bir parti kurdurtabilir miyiz?’ diye bir çaba var. Belli kişilere teklif götürdüklerini biliyorum.” dedi.

Şu günlerde ayrı parti kurma yolunda olan iki isim var. CHP'nin eski İstanbul belediye başkan adayı Mustafa Sarıgül ile CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı olmuş Muharrem İnce.

Kılıçdaroğlu’nun, bir belge, kanıt göstermeden bu isimlere bühtanda bulunması ağır bir suçlamadır. Onur kırıcı bir hakarettir.

CHP lideri böyle konuşursa, birileri de, “Biden, ‘Türkiye’de muhalefeti cesaretlendirerek, doğrudan destekleyerek Erdoğan’ı yenilgiye uğratmalıyız’ demişti. Acaba bu yapıldı mı? Davutoğlu ve Ali Babacan’a para desteği verildi mi?” diye sormaz mı?

Yine birileri, “Meral Akşener de yeni parti kurmuş

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan güven, Kılıçdaroğlu endişe kaynağı... 27 Mayıs 2023 | 577 Okunma Özdağ-Kılıçdaroğlu-HDP: Toplu intihar… 25 Mayıs 2023 | 1.518 Okunma CHP-FETÖ irtibatlarını unutmayalım 20 Mayıs 2023 | 369 Okunma Sinan Oğan, küresel baskıya dayanabilir mi? 18 Mayıs 2023 | 3.610 Okunma Erdoğan ile 14 Mayıs destanı yazılırken… 13 Mayıs 2023 | 1.148 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar