Kadir İstekli kayıp mı?

İnsanlığımızdan utandıran bir olay var. Bunu da mı görecektik, duyacaktık? 6 yaşında kız çocuğu, ailesinin elleriyle tecavüzcüye mi teslim edilmiş? 1. iddialar doğru ise Olayla ilgili iddia doğru...

İnsanlığımızdan utandıran bir olay var. Bunu da mı görecektik, duyacaktık? 6 yaşında kız çocuğu, ailesinin elleriyle tecavüzcüye mi teslim edilmiş?

1. iddialar doğru ise

Olayla ilgili iddia doğru ise insanlık adına facia, Müslümanlar için çok yaralayıcı, zarar verici bir kötülük.

Şu anda yargıda, sadece altı yaşında evlendirildiğini söyleyen H.K.G.'nin şikâyetindeki iddialar var. Babası, annesi, ağabeyi, kız kardeşleri iddiaları doğrulamıyor.

Nereden bakarsanız bakınız, çocuğa/masumiyete tecavüze, insan olan hiç kimse tahammül edemez. Böyle bir olay yaşanmışsa, suçlu kim olursa olsun, konumu ne olursa olsun, anne/baba/tarikat demeden suçlular hak ettikleri cezayı hem de geciktirilmeksizin çekmelidir.

2. Karanlık noktalar

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan güven, Kılıçdaroğlu endişe kaynağı... 27 Mayıs 2023 | 578 Okunma Özdağ-Kılıçdaroğlu-HDP: Toplu intihar… 25 Mayıs 2023 | 1.523 Okunma CHP-FETÖ irtibatlarını unutmayalım 20 Mayıs 2023 | 376 Okunma Sinan Oğan, küresel baskıya dayanabilir mi? 18 Mayıs 2023 | 3.613 Okunma Erdoğan ile 14 Mayıs destanı yazılırken… 13 Mayıs 2023 | 1.150 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar