İYİ Parti’nin, Babacan ve Davutoğlu rahatsızlığı

Yeniçağ gazetesinin önde gelen yazarlarından Gül, Babacan ve Davutoğlu hakkında son günlerde çok ağır eleştiriler geliyor. Eleştiri ötesi ihanete eş suçlamalar var.  Bu gazetenin sahibi Ahmet...

Yeniçağ gazetesinin önde gelen yazarlarından Gül, Babacan ve Davutoğlu hakkında son günlerde çok ağır eleştiriler geliyor. Eleştiri ötesi ihanete eş suçlamalar var. 

Bu gazetenin sahibi Ahmet Çelik, İYİ Parti İstanbul milletvekili ve partinin kurucularından. Yazarların ifadeleri elbette İYİ Parti’yi bağlamaz ama istense AK Parti’yi destekleyen gazetelerde bile görülmeyen bu yazıların yayınlanmasına izin verilmez... En azından objektif analizler talep edilir. 

Bu arada şu dikkatimi çekiyor; Yeniçağ’ın açık saldırısı, Davutoğlu’nun destekçisi Karar gazetesinde görmezden geliniyor. 

Yeni Parti’nin, Yeniçağ gazetesi üzerinden sergilediği rahatsızlığın sebebini söylemeden, Orhan Uğuroğlu ve Ahmet Takan’ın ne yazdıklarına bakalım. 

Ahmet Takan, 10 Temmuz’da “Gül, B

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan güven, Kılıçdaroğlu endişe kaynağı... 27 Mayıs 2023 | 578 Okunma Özdağ-Kılıçdaroğlu-HDP: Toplu intihar… 25 Mayıs 2023 | 1.525 Okunma CHP-FETÖ irtibatlarını unutmayalım 20 Mayıs 2023 | 379 Okunma Sinan Oğan, küresel baskıya dayanabilir mi? 18 Mayıs 2023 | 3.616 Okunma Erdoğan ile 14 Mayıs destanı yazılırken… 13 Mayıs 2023 | 1.150 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar