İmamoğlu ve taklacı güvercin…

Star Gazetesi Yazarı Hüseyin Gülerce’nin bugünkü (29.01.2022)’’ İmamoğlu ve taklacı güvercin…‘’ başlıklı yazısı.

Bildik bir çevre/odak/zihniyet; Ekrem İmamoğlu'nun, İstanbul'u kar esir almışken İngiltere Büyükelçisi ile 3 saat balık yemesini, eleştirmeyelim istiyor.

Tam, yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali.

Bir de ne kadar karakter zaafları varsa ortaya saçıldı.

Çok rahat yalan söylediler. Mekân sahibine baskı yapıp, "Dükkân o saatte kapalıydı. Biz erken kapattık, bizde balık yemediler." dedirttiler.

CHP'li milletvekilleri, gazeteciler, sanatçılar yalanlama yarışına girdiler. "Fotoğrafta, kısa kollu tişörtü olan var, demek ki fotoğraf yaza ait" diyenden tutun, "dün gece restoran kapalıydı" diye üfürenlere kadar...

24 saat, yemekte İngiltere Büyükelçisi'nin olduğunu gizlemeye kalktılar.

Çünkü turpun büyüğü torbadaymış...

İmamoğlu'nun balıkçıda İngiltere Büyükelçisi ile olması, işi iyice karıştırdı. İmamoğlu'nu savunanlar tam anlamıyla çarşafa dolandılar.

Düşündüler taşındılar, konuyu özünden saptırmak için "mobese kameraları kaydetmiş, demedik mi bizi dinliyorlar, takip ediyorlar" diye ayağa kalktılar.

En başta inkâr etmeseydiler mobese kameraları ile ispat kimsenin aklına gelmezdi.

Yemekte İngiltere Büyükelçisi olmasaydı, mesele devlet meselesi haline gelmez, mobese kameraları herhalde yine devreye girmezdi. Ne yani bir belediye başkanı, Cumhurbaşkanlığı rüyası görüyor diye devlet kendinden habersiz hem de İngiltere ile iş çevirmeyi takip etmeyecek miydi?

Devlet bu konularda hassas olmasaydı DEVA'lı casusu, AVM otoparklarında görüntüleye bilir miydi?

İmamoğlu ve CHP, bu meselenin üstünü örtemez.

Birincisi, İmamoğlu'nun sorumsuzluğu. İstanbul'da insanlar araçlarında mahsur kalmış kar kıyamet bir şehir dara düşmüş, belediye başkanı üç saat, tam üç saat balıkçıya gidiyor ve doğruyu söylemiyor: "1 saatlik molada yemek yedimse ne olmuş" diyor. Ertesi gün "1-2 saat" diyor, CHP sözcüleri sıkılmadan hala 1 saat diyor.

Taklacı güvercin ise önce "salaklık yaptı" diyor, sonra U dönüşü ile "ne var kardeşim yemek yemişse" diye kıvırtıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan güven, Kılıçdaroğlu endişe kaynağı... 27 Mayıs 2023 | 578 Okunma Özdağ-Kılıçdaroğlu-HDP: Toplu intihar… 25 Mayıs 2023 | 1.525 Okunma CHP-FETÖ irtibatlarını unutmayalım 20 Mayıs 2023 | 379 Okunma Sinan Oğan, küresel baskıya dayanabilir mi? 18 Mayıs 2023 | 3.616 Okunma Erdoğan ile 14 Mayıs destanı yazılırken… 13 Mayıs 2023 | 1.150 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar