İmamoğlu ile ilgili toplantıda neler konuşuldu?

Beş kişiydiler. Sazı sözü dinlenen hemen konuya girdi.-Baksana, İmamoğlu, sana Elazığ’dan sonra Erzurum’a Palandöken’de kayak yapmaya gideceğini söyledi mi?

-Söyledi. Çocuklara, yengeye söz vermiş. “Bir daha fırsat bulamayız, ileride havalar ısınacak, karlar eriyecek. Biraz tepki olur ama halk böyle şeyleri unutur” dedi. Ben, “yine de gitmeniz doğru olmaz, sanki tatil yapmaya giderken Elazığ’a uğramış gibi olursunuz” dedim.

-Eee. Nasıl tepkiler doğacağına aklı ermiyor mu bunun? Daha enkaz altında insanlar var. Hayatını kaybedenler, hastanelerde yaralılar var. Bu adamın kafasına saksı mı düşmüş oğlum?

-(Kafası Bodrum’a geliş-gidişten dolayı bayağı bozuk olan bir yakını) İmamoğlu kimseyi iplemiyor ki… Daha önce de İstanbul’da sel felaketi olduğunda Bodrum’da çıktı. Israr ısrar çağırdık geldi. Ne oldu? Birkaç saat kaldı. Döndü yine Bodrum’a gitti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan güven, Kılıçdaroğlu endişe kaynağı... 27 Mayıs 2023 | 578 Okunma Özdağ-Kılıçdaroğlu-HDP: Toplu intihar… 25 Mayıs 2023 | 1.525 Okunma CHP-FETÖ irtibatlarını unutmayalım 20 Mayıs 2023 | 379 Okunma Sinan Oğan, küresel baskıya dayanabilir mi? 18 Mayıs 2023 | 3.616 Okunma Erdoğan ile 14 Mayıs destanı yazılırken… 13 Mayıs 2023 | 1.150 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar