İlkeler ittifakı Gül için mi?

AK Parti-MHP ve BBP ittifakı ile Cumhurbaşkanlığı seçimi start aldı. İttifak teklifi yasalaştığında daha hızlı adımlara şahit olacağız.  Bu üç parti arasında ahenk...

AK Parti-MHP ve BBP ittifakı ile Cumhurbaşkanlığı seçimi start aldı. İttifak teklifi yasalaştığında daha hızlı adımlara şahit olacağız. 

Bu üç parti arasında ahenk, anlayış beraberliği ve birlikte yürüme iradesi var. Yani iki bloklu Cumhurbaşkanlığı seçiminde bloklardan biri -ki buna ‘Evet’ bloğu da diyebiliriz- duruşunu netleştirdi. 

İttifak sıkıntısı ‘Hayır’ bloğunda görülüyor. 

Önceki gün CHP lideri Kılıçdaroğlu bir grup gazeteci ile görüşürken, İYİ Parti ve Saadet Partisi genel başkanlarının temeli anayasa olan bir ilkeler platformu çevresinde birliktelikten söz ettiklerinin anımsatılması üzerine, “Ben olumlu bakıyorum. Tabii olabilir; ilkeler belirlenir, o ilkeler doğrultusunda eğer bir birliktelik sağlanacaksa, o ilkelerden yola çıkılarak yapılır” dedi. 

Dedi ama somut o

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan güven, Kılıçdaroğlu endişe kaynağı... 27 Mayıs 2023 | 578 Okunma Özdağ-Kılıçdaroğlu-HDP: Toplu intihar… 25 Mayıs 2023 | 1.526 Okunma CHP-FETÖ irtibatlarını unutmayalım 20 Mayıs 2023 | 380 Okunma Sinan Oğan, küresel baskıya dayanabilir mi? 18 Mayıs 2023 | 3.618 Okunma Erdoğan ile 14 Mayıs destanı yazılırken… 13 Mayıs 2023 | 1.150 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar