Fitne odakları…

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dün akşamki açıklamaları, virüs tehdidinin önlenmesi adına bizlere, fert fert hepimize bir defa daha hayatî ikazlardır.Tedbirler daha da sıkılaştırıldı. 31...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dün akşamki açıklamaları, virüs tehdidinin önlenmesi adına bizlere, fert fert hepimize bir defa daha hayatî ikazlardır.

Tedbirler daha da sıkılaştırıldı. 31 vilayetimize giriş çıkışlar yasaklandı. 20 yaş altına da sokağa çıkma yasağı getirildi. Ve maske takmak zorunlu oldu.

Sayın Cumhurbaşkanımız yine tekrarladı:

“Tek yapmamız gereken birliğimize, beraberliğimize sıkı sıkıya sahip çıkarak, salgın tehdidi geçene kadar kurallara harfiyen uymaktır…”

Biz kendisini, 15 Temmuz’da dinledik. Demokrasi için herkesi meydanlara çağırdı. Yürüdü, milletçe biz de arkasından yürüdük. Bir ihaneti durdurduk.

Cumhurbaşkanımız şimdi de, “sokağa çıkmayın, kalabalık yerlerde dolaşmayın, üç adım mesafesini koruyun” diyor. Bize düşen yine onu dinlemektir. Dün evden çıkarak bir ihaneti durdurduk, bu defa da evde kalarak, tedbirlere uyarak bir salgını, büyük bir tehlikeyi durdurmalıyız.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan güven, Kılıçdaroğlu endişe kaynağı... 27 Mayıs 2023 | 578 Okunma Özdağ-Kılıçdaroğlu-HDP: Toplu intihar… 25 Mayıs 2023 | 1.525 Okunma CHP-FETÖ irtibatlarını unutmayalım 20 Mayıs 2023 | 379 Okunma Sinan Oğan, küresel baskıya dayanabilir mi? 18 Mayıs 2023 | 3.616 Okunma Erdoğan ile 14 Mayıs destanı yazılırken… 13 Mayıs 2023 | 1.150 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar