FETÖ'yü ve CHP'yi panikleten ByLock itirafçısı…

FETÖ mensuplarının kendi aralarında gizli haberleşme programı olan ByLock'un, lisans sahibi olarak David Keynes diye bir Amerikalı biliniyordu. Bu şahsın Alpaslan Demir olduğu anlaşıldı. FETÖ'cüler tarafından ABD'ye...

FETÖ mensuplarının kendi aralarında gizli haberleşme programı olan ByLock'un, lisans sahibi olarak David Keynes diye bir Amerikalı biliniyordu.

Bu şahsın Alpaslan Demir olduğu anlaşıldı. FETÖ'cüler tarafından ABD'ye kaçırıldığı, daha sonra Amerikan vatandaşlığına geçtiği ve ismini David Keynes olarak değiştirdiği ortaya çıktı.

ABD'ye gitmeden önce Altunizade'de FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ile bir saate yakın görüştürüldüğü de tanık beyanları ile anlaşıldı.

Bu kişi, avukatı aracılığıyla başsavcılığa, ''Türkiye'ye gelerek teslim olmak, etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanarak bildiklerini anlatmak istediğine'' yönelik dilekçe veriyor. 9 Haziran'da ABD'den Türkiye'ye geliyor. İstanbul 2. Sulh Ceza Hâkimliği'nin 17 Aralık 2020 tarihli yakalama kararına istinaden İstanbul Havalimanı'nda aynı gün saat 10.20 sıralarında gözaltına alınıyor.

Hakkında iddianame hazırlanıyor ve önceki gün de mahkemece tutuklanıyor.

David Keynes hakkında, ''terör örgütüne

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan güven, Kılıçdaroğlu endişe kaynağı... 27 Mayıs 2023 | 578 Okunma Özdağ-Kılıçdaroğlu-HDP: Toplu intihar… 25 Mayıs 2023 | 1.525 Okunma CHP-FETÖ irtibatlarını unutmayalım 20 Mayıs 2023 | 379 Okunma Sinan Oğan, küresel baskıya dayanabilir mi? 18 Mayıs 2023 | 3.616 Okunma Erdoğan ile 14 Mayıs destanı yazılırken… 13 Mayıs 2023 | 1.150 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar