FETÖ, Türk Cumhuriyetleri ve Balkanlar

Fetullahçı Terör Örgütü, Türkiye’de darbe üstüne darbe yedikçe, F. Gülen, kendisine puta tapar gibi tapanlara umut zehri aşılamaya devam ediyor. Bir taktik olarak hiçbir şey olmamış, 15 Temmuz darbe...

Fetullahçı Terör Örgütü, Türkiye’de darbe üstüne darbe yedikçe, F. Gülen, kendisine puta tapar gibi tapanlara umut zehri aşılamaya devam ediyor. Bir taktik olarak hiçbir şey olmamış, 15 Temmuz darbe girişimini yapanlar kendisinden talimat almamış gibi davranıyor.

Üç çeşit FETÖ umut zehri var.

Bir, “Siz peygamberlerin yolundan gidiyorsunuz. Sizin başınıza gelen sıkıntılar her peygamberin başına geldi. Dayanın, kaçın, teslim olmayın. Mahkemelerde yalan söyleyin, inkâr edin, masal anlatın...”

İki, AK Parti hükümeti yakında yıkılacak diye durmadan tarih verdiler. FETÖ elebaşının Pensilvanya’dan en son söylediği 16 Nisan’dı. “Hayır çıkacak Erdoğan bitecek” dediler. Şimdi de “Ramazan Bayramı’nda bütün cezaevlerindekiler evlerinde olacak, çifte bayram yapacaklar” diyorlar.

Üçüncü zehir daha çok yurt dışında veriliyor. “Batı bizimle, ABD ve Avrupa Birliği bize sahip çıkıyor” diyorlar. FETÖ'perestler tabanda, Haçlı zihniyetinin, Batı istihbarat servislerinin kendilerini kullandığını değil de, özgürlükler ve demokrasi adına kendilerine sahip çıkıldığı algısını oluşturuyorlar. Gerçekten de Almanya başta olmak üzere 15 Temmuz darbesinden sonra kaçan FETÖ’cüler, NATO’daki subaylar Avrupa tarafından mülteci olarak kabul görüyor. Yunanistan helikopterle kaçan darbecileri iade etmiyor. ABD yönetimi ayak sürüyor, senatörler FETÖ’yü değil Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı suçluyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan güven, Kılıçdaroğlu endişe kaynağı... 27 Mayıs 2023 | 578 Okunma Özdağ-Kılıçdaroğlu-HDP: Toplu intihar… 25 Mayıs 2023 | 1.526 Okunma CHP-FETÖ irtibatlarını unutmayalım 20 Mayıs 2023 | 380 Okunma Sinan Oğan, küresel baskıya dayanabilir mi? 18 Mayıs 2023 | 3.618 Okunma Erdoğan ile 14 Mayıs destanı yazılırken… 13 Mayıs 2023 | 1.150 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar