FETÖ; fitne, yalan, inkâr ve ihanettir

Almanya, Hollanda, Danimarka ve İsviçre’de Türkiye aleyhine faaliyetlerin, tahriklerin, gösterilerin arkasında bu ülkelerdeki FETÖ mensuplarının çıkması şaşırtıcı değildir. Yıllarca önce...

Almanya, Hollanda, Danimarka ve İsviçre’de Türkiye aleyhine faaliyetlerin, tahriklerin, gösterilerin arkasında bu ülkelerdeki FETÖ mensuplarının çıkması şaşırtıcı değildir. Yıllarca önce Avrupa’da diyalog, hoşgörü bahanesiyle açılan derneklerin, kültür merkezlerinin ve okulların tek amacının, Türkiye aleyhine lobiler oluşturmak olduğu şimdi net biçimde görülüyor. Bilhassa ülke yöneticileri ve medya ile kurulan ilişkiler artık aleniyete dökülüyor.

15 Temmuz darbe girişimi için hem ABD’de, hem de Avrupa Birliği’nde bir algı operasyonu yürütüldü. Devreye yöneticiler, parlamenterler ve medya mensupları sokuldu. FETÖ militanlarının bunlarla sağladıkları onursuz ve kirli ilişkiler sayesinde; “senaryo”, “tiyatro”, “iktidarın muhalifleri tasfiye kurgusu” yalanları öne çıkartıldı.

FETÖ’nün onursuz lobi gücünün kaynağı, yabancı istihbarat örgütleridir. FETÖ, Türkiye’ye diz çöktürmek isteyen devletlerin taşeronu olmasa asla bu kadar etkili ve tahripkâr işler yapamaz. Türkiye’ye karşı 2013 Mayıs-Haziran’ındaki Gezi kalkışmasından beri hamle üstüne hamle yapan şer cephesi, 15 Temmuz’da görüldüğü gibi FETÖ ihanet şebekesini sonuna kadar kullanacaktır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan güven, Kılıçdaroğlu endişe kaynağı... 27 Mayıs 2023 | 578 Okunma Özdağ-Kılıçdaroğlu-HDP: Toplu intihar… 25 Mayıs 2023 | 1.526 Okunma CHP-FETÖ irtibatlarını unutmayalım 20 Mayıs 2023 | 382 Okunma Sinan Oğan, küresel baskıya dayanabilir mi? 18 Mayıs 2023 | 3.619 Okunma Erdoğan ile 14 Mayıs destanı yazılırken… 13 Mayıs 2023 | 1.150 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar