FETÖ elebaşı da garanti almıştı…

Star Gazetesi Yazarı Hüseyin Gülerce'nin bugünkü (01.09.2022)''FETÖ elebaşı da garanti almıştı…'' başlıklı yazısı.

Muhalefet cenahında, AK Parti'yi kapatma, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, bakanları yargılama üzerinden yoğunlaşan bir algı operasyonu var.

Sanki FETÖ'ye verilen garanti/teminat verilmiş gibi öyle bir kabadayılık yapıyorlar ki...

Bir hafta önce 5. Edremit Kitap Fuarı'na katılan CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır; ''iktidara geldikleri zaman bütün bakanları yargılayacaklarını'' söyledi.

Önceki gün, eski HDP'li, Türkiye İşçi Partisi (TİP) Milletvekili Ahmet Şık,

''AK Parti bir siyasi parti muamelesi görmeyecek, suç örgütü olduğu için kapatılacak. Siyasi parti kılığına girmiş bir suç örgütü...'' dedi.

Dün de HDP Adana milletvekili ve Eş Genel Başkan Yardımcısı Meral Danış Beştaş, hükümeti açık açık tehdit etti. TBMM Karma Komisyonunda yapılan dokunulmazlık görüşmeleri sırasında iktidarın hesap vereceğini söyleyen Beştaş, ''Bizim yönetimde olduğumuz bir iktidarda yargılanacaksınız.'' ifadesini kullandı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan güven, Kılıçdaroğlu endişe kaynağı... 27 Mayıs 2023 | 578 Okunma Özdağ-Kılıçdaroğlu-HDP: Toplu intihar… 25 Mayıs 2023 | 1.525 Okunma CHP-FETÖ irtibatlarını unutmayalım 20 Mayıs 2023 | 377 Okunma Sinan Oğan, küresel baskıya dayanabilir mi? 18 Mayıs 2023 | 3.614 Okunma Erdoğan ile 14 Mayıs destanı yazılırken… 13 Mayıs 2023 | 1.150 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar