FETÖ 16 Nisan’a kadar boş durmayacak

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan ana iddianamede, FETÖ'nün 800 kripto askeri, darbe girişiminden uzak tuttuğunun belirlendiği iddia edildi. Bunlardan 500'ünün ise 15 Temmuz’da...

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan ana iddianamede, FETÖ'nün 800 kripto askeri, darbe girişiminden uzak tuttuğunun belirlendiği iddia edildi. Bunlardan 500'ünün ise 15 Temmuz’da başarısız olunması durumunda, ikinci bir darbe girişiminde kullanılmak üzere uyuyan hücreler olarak bekletildikleri tespitine yer verildi.

Dünkü Sabah gazetesinde Mahmut Övür, "FETÖ'nün gezici istihbarat ajanları" başlıklı yazısında çok ilginç bilgiler verdi:

“Bünyesinde 30 araç olan bir şirketten söz ediliyor. Araçlarda kameralar ve dinleme cihazları var. Araçlardaki bu sistemle plakaları tanımlayıp kimin, ne zaman nereye gittiği ve hangi aracı kullandığı saptanıyor.
Bu sistem emniyetten MOBESE sistemine bağlandığında çok önemli ve gizli bilgilere ulaşılabilir. Şirket bu bilgileri şantaj ve hatta suikast için bile kullanabilir. Şirketin ortaklarına bakıldığında birçoğunun FETÖ'den ihraç olmuş emniyet müdürleri olduğu görülmekte."

FETÖ’nün en korktuğu şey, 16 Nisan’daki referandumda ‘evet’ çıkmasıdır. Bu ‘evet’in kendilerine son darbeyi indireceğini biliyorlar.

16 Nisan korkusu FETÖ gibi PKK’da da var. Kuzey Suriye’de Türk Silahlı Kuvvetleri'nin başarısı ile birlikte gelecek ‘evet’, onların da uykularını kaçırıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan güven, Kılıçdaroğlu endişe kaynağı... 27 Mayıs 2023 | 578 Okunma Özdağ-Kılıçdaroğlu-HDP: Toplu intihar… 25 Mayıs 2023 | 1.526 Okunma CHP-FETÖ irtibatlarını unutmayalım 20 Mayıs 2023 | 382 Okunma Sinan Oğan, küresel baskıya dayanabilir mi? 18 Mayıs 2023 | 3.620 Okunma Erdoğan ile 14 Mayıs destanı yazılırken… 13 Mayıs 2023 | 1.150 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar