F. Gülen tam bir sosyopat

1 Eylül 2016’da, “Doktorlar Gülen’e ne teşhis koydu?” başlıklı yazımda FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’le ilgili Prof. Dr. Sefa Saygılı’nın yazdıklarını...

1 Eylül 2016’da, “Doktorlar Gülen’e ne teşhis koydu?” başlıklı yazımda FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’le ilgili Prof. Dr. Sefa Saygılı’nın yazdıklarını paylaşmıştım.

Sayın Saygılı, hepsi de yılların tecrübeli psikiyatri uzmanı ve akademisyen dostlarıyla bu konuyu müzakere etmişler ve özetle şu sonuca varmışlardı:

“FETO kendini Mehdi veya Mesih zanneden paranoyak bir ruh hastası. Megalomanyak (büyüklük) hezeyanı içerisinde. Gözünü kırpmadan insanların üzerlerine bomba yağdıran bağlıları ise paylaşılmış paranoidler.

“FETO kendisinin Mehdi olmadığını bilen ancak mehdiymiş gibi davranan bir yalancı. İnsanlara rol yaparak, artistlikler göstererek onları kandıran psikopat ve narsist bir hain. Yalancılıkta zirve yapmış, davranış ve sözlerinde ikiyüzlülük, samimiyetsizlik gösteren, kibir ve enaniyette zirvelerde olan patolojik bir kişilik… Temelinde antisosyal kişilik var, üzerine paranoya binmiş. Kısacası hezeyanlar yanında yalancılık, vicdansızlık, acımasızlık, merhametsizlik, suç işlemeye eğilim, empati yoksunluğu gibi psikopatlık belirtilerini aynı anda gösteren kriminal bir kişi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan güven, Kılıçdaroğlu endişe kaynağı... 27 Mayıs 2023 | 578 Okunma Özdağ-Kılıçdaroğlu-HDP: Toplu intihar… 25 Mayıs 2023 | 1.526 Okunma CHP-FETÖ irtibatlarını unutmayalım 20 Mayıs 2023 | 380 Okunma Sinan Oğan, küresel baskıya dayanabilir mi? 18 Mayıs 2023 | 3.618 Okunma Erdoğan ile 14 Mayıs destanı yazılırken… 13 Mayıs 2023 | 1.150 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar