Davutoğlu, Kılıçdaroğlu'nun 5. Kol faaliyetlerini açıklamalı

Haydi Davutoğlu… Kılıçdaroğlu’na o belgeleri verenleri bildiğinizi söylüyorsunuz. Devlet adamlığınız varsa gerçekleri açıklayın.

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu için, “Devletin valisine, kaymakamına, askerine ahlâksızca militan iftirası atıyor. Bunun adı tam olarak beşinci kol faaliyetidir” dedi.

Erdoğan, daha önce de bu ifadeyi kullandı.

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, ''Öyle bir noktadayız ki; Cumhuriyet tarihinde ilk kez devletin ordusu Katar'a satılmış” dediğinde, Kılıçdaroğlu bu alçaklığı sahiplenmiş, hatta daha ileriye gitmişti.

Bunun Üzerine Erdoğan şöyle demişti: “Savunma sanayi projelerimizi hedef alan saldırıların her biri, terör örgütleri ve ülkemize husumeti adeta saplantı haline getiren kimi devletler hesabına yürütülen bir beşinci kol faaliyetidir.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan güven, Kılıçdaroğlu endişe kaynağı... 27 Mayıs 2023 | 578 Okunma Özdağ-Kılıçdaroğlu-HDP: Toplu intihar… 25 Mayıs 2023 | 1.525 Okunma CHP-FETÖ irtibatlarını unutmayalım 20 Mayıs 2023 | 379 Okunma Sinan Oğan, küresel baskıya dayanabilir mi? 18 Mayıs 2023 | 3.616 Okunma Erdoğan ile 14 Mayıs destanı yazılırken… 13 Mayıs 2023 | 1.150 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar