Davutoğlu ile Babacan da dinledi mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Kabinesi İki Yıllık Değerlendirme Toplantısı”ndaki açıklamaları, her bölümü ile üzerinde uzun uzun...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Kabinesi İki Yıllık Değerlendirme Toplantısı”ndaki açıklamaları, her bölümü ile üzerinde uzun uzun durulmayı hak ediyor.

İki yıla sığdırılan hizmetleri dinleyince, bu ülkede bir kesimin, muhalefet adına gerçekten hazımsızlık, tahammülsüzlük ve nankörlük içinde olduğunu bir daha anlıyorsunuz.

Keşke Kılıçdaroğlu, Akşener, Karamollaoğlu, Davutoğlu ve Babacan da dinleseydi acaba felâket tellâllığından vazgeçerler miydi?

2 saat 15 dakikada eğitimden sağlığa, milli savunmadan sosyal devlet yardımlarına, ulaşımdan teknolojik hamlelere kadar anlatılan hizmetlerin güzelliğini insaf sahibi herkes teslim eder.

Kendileri bu hizmetlerden yararlandıkları halde, bir türlü takdir etmeyenlerin bahaneleri de var. Sık olarak da, “yapıyorlarsa ceplerinden mi yapıyorlar, bizim vergilerimizle yapıyorlar…” diye dikleniyorlar.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 2 saati aşan değerlendirmeleri ha

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan güven, Kılıçdaroğlu endişe kaynağı... 27 Mayıs 2023 | 578 Okunma Özdağ-Kılıçdaroğlu-HDP: Toplu intihar… 25 Mayıs 2023 | 1.524 Okunma CHP-FETÖ irtibatlarını unutmayalım 20 Mayıs 2023 | 377 Okunma Sinan Oğan, küresel baskıya dayanabilir mi? 18 Mayıs 2023 | 3.613 Okunma Erdoğan ile 14 Mayıs destanı yazılırken… 13 Mayıs 2023 | 1.150 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar