CHP, DEVA ve İP'i yakanlar…

Erken seçim sakızını çiğnemekten vazgeçen muhalefet, zorda kaldığı meselelerde artık gündem değiştirmekte de zafiyet geçiriyor.AK Parti ya da MHP'nin başına gelse, ortalığın ...

Erken seçim sakızını çiğnemekten vazgeçen muhalefet, zorda kaldığı meselelerde artık gündem değiştirmekte de zafiyet geçiriyor.

AK Parti ya da MHP'nin başına gelse, ortalığın yıkılacağı üç mesele, CHP'yi, DEVA'yı ve İYİ Parti'yi yakıyor. Üç maymunu oynayan SP ve Gelecek Partisi de payına düşeni alıyor.

Bu üç meselede, muhalefet partileri unutturma ve uyutma siyaseti güdüyor.

1. Özgür Özel CHP'yi yaktı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Diyanet'in okul öncesi din eğitimini Ortaçağ zihniyetine benzetti.

Tam da Kılıçdaroğlu'nun SP, İP, DEVA ve Gelecek Partisi ile dengeleri gözettiği, dindar kitleye sempatik görünmeye çalıştığı sırada gerçekten bu çıkış neyin nesidir?

Şeflik döneminin faşist zorba zihniyetini bir daha hatırlatan bu "Ortaçağ" takıntısından CHP kurtulamayacak mı?

Özgür Özel'in Kılıçdaroğlu'nu ne kadar zora soktuğu şuradan belli.

Kılıçdaroğlu öyle bir manevra yaptı ki, biz bile "sağduyulu da konuşabiliyormuş" diyecektik ki, "boya badana" işi aklımızla alay edildiğini gözümüze soktu.

Kılıçdaroğlu, meseleyi şöyle kapatmayı denedi:

"Diyanet'in bu çerçevede çocuklarımıza, isteyen ailelerin çocuklarına Kuran'ı öğretmesi kadar doğal bir şey yoktur. İnsanlar, inançlarını çocuklarının öğrenmesini isteyebilirler. Bazı kursların badana boyalarının CHP il örgütleri tarafından yapıldığını da belirtmek isterim. Partimizin görüşü de budur..."

Tamam, ismini bile anmadığınız Özgür Özel ortadan kayboldu da bir kınama falan da mı yapmayacaksınız?

Milletin aklıyla alay etmeyi sürdürecek misiniz?

Kılıçdaroğlu'na bir soru. Harbiden, Özgür Özel'in ne diyeceğinizden haberiniz yok muydu?

2. Lütfü Türkkan İP'i yaktı.

İYİ Parti Grup Başkan Vekili Lütfü Türkkan, Bingöl'de şehit yakınına küfretti. Videoda, şehidin bacısına ettiği küfürleri bütün Türkiye duydu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan güven, Kılıçdaroğlu endişe kaynağı... 27 Mayıs 2023 | 578 Okunma Özdağ-Kılıçdaroğlu-HDP: Toplu intihar… 25 Mayıs 2023 | 1.525 Okunma CHP-FETÖ irtibatlarını unutmayalım 20 Mayıs 2023 | 379 Okunma Sinan Oğan, küresel baskıya dayanabilir mi? 18 Mayıs 2023 | 3.616 Okunma Erdoğan ile 14 Mayıs destanı yazılırken… 13 Mayıs 2023 | 1.150 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar