Bir Cumhurbaşkanı Necip Fazıl'a sahip çıkarken…

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onur konuğu olduğu törenle bu yılki Necip Fazıl Ödülleri sahiplerini buldu. Gazetemiz Star'ın kültür ve sanat dünyamıza armağanı olan ödüller, 2014 yılından beri...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onur konuğu olduğu törenle bu yılki Necip Fazıl Ödülleri sahiplerini buldu.

Gazetemiz Star'ın kültür ve sanat dünyamıza armağanı olan ödüller, 2014 yılından beri veriliyor.

Star'ın bu büyük kadirşinaslığı, vefası gazeteciliğin ötesindedir.

Necip Fazıl Kısakürek'i anmak, onun dava adamlığına, milletimize, bilhassa gençliğe örnek olan büyük mücadelesine sahip çıkmak bugün derin anlamlar taşıyor.

Hemen söylemeliyiz ki, gençliğinde Necip Fazıl'dan feyiz alan Erdoğan'ın, Cumhurbaşkanı olarak üstada sahip çıkması yeni nesiller için heyecan ve şevk kaynağıdır.

Necip Fazıl'ın görmezden gelindiği, ademe mahkûm edildiği, ötekileştirildiği, hırpalandığı dönem hatırlanırsa, Cumhurbaşkanlığı makamının büyük dava adamını sahiplenmesi, onun manevi ve kültürel mirasına yaşatma gayesine öncülük etmesi her türlü takdirin üzerindedir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan güven, Kılıçdaroğlu endişe kaynağı... 27 Mayıs 2023 | 578 Okunma Özdağ-Kılıçdaroğlu-HDP: Toplu intihar… 25 Mayıs 2023 | 1.525 Okunma CHP-FETÖ irtibatlarını unutmayalım 20 Mayıs 2023 | 379 Okunma Sinan Oğan, küresel baskıya dayanabilir mi? 18 Mayıs 2023 | 3.616 Okunma Erdoğan ile 14 Mayıs destanı yazılırken… 13 Mayıs 2023 | 1.150 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar