AYM, darbecilerin bel bağladığı bir kurum olamaz…

Anayasa Mahkemesi Üyesi Engin Yıldırım'ın, Twitter'dan 'Işıklar yanıyor' diyerek paylaştığı mahkeme binasının gece çekilmiş fotoğrafı, birden darbe ve FETÖ’nün kripto elemanlarının...

Anayasa Mahkemesi Üyesi Engin Yıldırım'ın, Twitter'dan 'Işıklar yanıyor' diyerek paylaştığı mahkeme binasının gece çekilmiş fotoğrafı, birden darbe ve FETÖ’nün kripto elemanlarının neler yapabileceği tartışmalarını gündeme taşıdı.

Sadece Anayasa Mahkemesi için değil, demokrasi ve hukuk için de kara bir tablo.

Anayasa Mahkemesi gündeme; kendini bilmez bir üyesinin, “akşam saatiydi, mesai bitiminde bahçede yürüyüş yapıyordum. Binamızın bir fotoğrafını çekeyim dedim, sonra da ışıkların yanmasından etkilendim” demesiyle mi gelmeliydi?

Şuna bakınız, bir Anayasa Mahkemesi üyesi, 27 Nisan e-muhtırası gibi sosyal medya hesabından Türkiye’nin yöneticilerine meydan okuyor.

Tam da FETÖ aymazlığı... “Geri geleceğiz”, “hesap soracağız” diyen FETÖ’cüler kim bilir nasıl heyecanlanmıştır?

Hâlâ 15 Temmuz’daki diriliş ruhundan, milletin darbe heveslilerine karşı kararlılığından habersiz gafiller var, durmad

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan güven, Kılıçdaroğlu endişe kaynağı... 27 Mayıs 2023 | 576 Okunma Özdağ-Kılıçdaroğlu-HDP: Toplu intihar… 25 Mayıs 2023 | 1.518 Okunma CHP-FETÖ irtibatlarını unutmayalım 20 Mayıs 2023 | 369 Okunma Sinan Oğan, küresel baskıya dayanabilir mi? 18 Mayıs 2023 | 3.610 Okunma Erdoğan ile 14 Mayıs destanı yazılırken… 13 Mayıs 2023 | 1.148 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar