Akşener mi, Kılıçdaroğlu mu yalan söylüyor?

İyi Parti’den ihraç talebi ile disipline sevk edilen Ümit Özdağ, FETÖ irtibatları iddiasından sonra bir bomba daha patlattı. İYİ Parti'nin HDP'yle ortak ana yasa taslağı hazırladığını öne sürdü.

İyi Parti’den ihraç talebi ile disipline sevk edilen Ümit Özdağ, FETÖ irtibatları iddiasından sonra bir bomba daha patlattı.

İYİ Parti'nin HDP'yle ortak ana yasa taslağı hazırladığını öne sürdü.

Cumhuriyet'ten İpek Özbey'e konuşan Özdağ,

“2018 genel seçimlerinden önce İYİ Parti’den iki kişi Akşener’in talimatı ile divandan habersiz CHP, Saadet ve HDP’lilerle birlikte oturup dört ay boyunca seçimlerin ikinci tura kalması durumunda açıklanacak bir anayasa hazırlamışlar. Ve bundan benim ancak yerel seçimlerden sonra haberim oldu." ifadelerini kullandı.

Bu konudaki haberle ilgili Prof. Dr. İbrahim Kaboğlu kaynak olarak gösterilince Özdağ, Kaboğlu ile TBMM’de odasında buluşuyor ve şunu anlatıyor:

“Kaboğlu’na sordum. 'İYİ Parti; CHP, Saadet ve HDP ile birlikte bir anayasa taslağı çalışmalarına katıldı mı?', 'Evet, katıldı' cevabını verdi. Ben 'Partiyi kim temsil etti?' diye sorunca 'Önce Nuri Okutan katıldı. Sonra o hastalanınca Ahmet Erozan ile devam ettik' dedi. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan güven, Kılıçdaroğlu endişe kaynağı... 27 Mayıs 2023 | 578 Okunma Özdağ-Kılıçdaroğlu-HDP: Toplu intihar… 25 Mayıs 2023 | 1.524 Okunma CHP-FETÖ irtibatlarını unutmayalım 20 Mayıs 2023 | 377 Okunma Sinan Oğan, küresel baskıya dayanabilir mi? 18 Mayıs 2023 | 3.613 Okunma Erdoğan ile 14 Mayıs destanı yazılırken… 13 Mayıs 2023 | 1.150 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar