Çok şükür, Cumhur İttifakı…

Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Sayın Bahçeli’nin görüşmeleri, milletimizin dualarının karşılığı oldu.  Aziz milletimizin, Allah’ın lütfu bir feraseti ve...

Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Sayın Bahçeli’nin görüşmeleri, milletimizin dualarının karşılığı oldu. 

Aziz milletimizin, Allah’ın lütfu bir feraseti ve basireti var. Tarihî tecrübelerin imbiğinden süzülmüş, müminin kalp temizliği, duruluğu ile perçinlenmiş bu feraset ve basiret, her dar geçitte devletimize, yöneticilerimize de yol gösteriyor. 

(Feraset; zihin uyanıklığı, çabukça anlayış kabiliyeti, sezme, sağduyulu olma hali. Basiret; idrak, ilim, tecrübe, olanları, olacakları doğru okuma, kavrama ve gereği gibi davranabilme kabiliyeti…) 

Milletimiz, 15 Temmuz hain darbe girişimini, şehitleri gazileri ile Çanakkale ruhu ile diriliş kahramanlığı ile sinesinde söndürdü. 

15 Temmuz, tarihimizin en önemli dönüm noktala

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan güven, Kılıçdaroğlu endişe kaynağı... 27 Mayıs 2023 | 578 Okunma Özdağ-Kılıçdaroğlu-HDP: Toplu intihar… 25 Mayıs 2023 | 1.525 Okunma CHP-FETÖ irtibatlarını unutmayalım 20 Mayıs 2023 | 379 Okunma Sinan Oğan, küresel baskıya dayanabilir mi? 18 Mayıs 2023 | 3.616 Okunma Erdoğan ile 14 Mayıs destanı yazılırken… 13 Mayıs 2023 | 1.150 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar