FETÖ’nün yargı timleri işbaşında mı?

15 Temmuz ihanetinden birkaç ay sonraydı. Bir yargı mensubu ile konuşurken, ona, FETÖ mensuplarının ikiyüzlü, sinsi, Pensilvanya’dan gelen talimatlarla her türlü ihaneti yapabilecek karaktersizlikte olduklarını...

15 Temmuz ihanetinden birkaç ay sonraydı. Bir yargı mensubu ile konuşurken, ona, FETÖ mensuplarının ikiyüzlü, sinsi, Pensilvanya’dan gelen talimatlarla her türlü ihaneti yapabilecek karaktersizlikte olduklarını söyleyince, hayret dolu bakışlarım altında şunu anlattı: 

“Şüpheli adliyeye getiriliyor. Kasten adam yaralamış ve silahı ile yakalanmış. Serbest bırakılıyor ve elini kolunu sallayarak çekip gidiyor. Yasalara göre bu mümkün değil. Daha FETÖ denmediği günlerde yani Paralel Devlet Yapılanması ile mücadele edildiği dönemde bu isimden şüphelerimiz vardı. Daha sonra FETÖ üyeliğinden atıldı. 

“Neden göz göre yasaları çiğniyorlar?” diye sorunca, “gayeleri toplumda adalete olan güveni sarsmak, yargı ve hükümet aleyhinde olumsuz algı oluşturarak infial meydana getirmek” dedi. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan güven, Kılıçdaroğlu endişe kaynağı... 27 Mayıs 2023 | 578 Okunma Özdağ-Kılıçdaroğlu-HDP: Toplu intihar… 25 Mayıs 2023 | 1.525 Okunma CHP-FETÖ irtibatlarını unutmayalım 20 Mayıs 2023 | 379 Okunma Sinan Oğan, küresel baskıya dayanabilir mi? 18 Mayıs 2023 | 3.616 Okunma Erdoğan ile 14 Mayıs destanı yazılırken… 13 Mayıs 2023 | 1.150 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar