ABD: Kılıçdaroğlu-İnce duruş farkı

ABD’nin İçişleri ve Adalet Bakanlarının şahsında Türkiye’ye yönelik yaptırım kararına karşı Meclis’ten HDP hariç ortak bir ses yükseldi. HDP Türkiye partisi olmadığını...

ABD’nin İçişleri ve Adalet Bakanlarının şahsında Türkiye’ye yönelik yaptırım kararına karşı Meclis’ten HDP hariç ortak bir ses yükseldi. HDP Türkiye partisi olmadığını, ABD’ye karşı tavır koyamayacağını, efendilerine laf edemeyeceğini bir daha göstermiş oldu. Geçelim. 

ABD Hazine Bakanlığının yaptırım kararını, TBMM'deki 4 siyasi parti grubu; AKP, CHP, MHP ve İYİ Parti ortak açıklama ile protesto etti. Açıklama, "ABD’nin  tehditlerine, halkımızın ortak dayanışması ve kararlılığı ile 'hayır' diyoruz" başlığıyla duyuruldu. 

ABD yaptırımının arkasından Türkiye’de PKK saldırılarının, FETÖ ihanetlerinin artacağı endişesi ile Meclis’teki bu onurlu dayanışmanın önemini vurgulamamız gerekiyor. 

Önce açıklamaya imza koyanların içinde CHP de olduğu iç

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan güven, Kılıçdaroğlu endişe kaynağı... 27 Mayıs 2023 | 578 Okunma Özdağ-Kılıçdaroğlu-HDP: Toplu intihar… 25 Mayıs 2023 | 1.525 Okunma CHP-FETÖ irtibatlarını unutmayalım 20 Mayıs 2023 | 379 Okunma Sinan Oğan, küresel baskıya dayanabilir mi? 18 Mayıs 2023 | 3.616 Okunma Erdoğan ile 14 Mayıs destanı yazılırken… 13 Mayıs 2023 | 1.150 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar