Doğan medyanın yokluğu

Medyada, daha önceki seçimlerdeki kadar olmasa da yine AK Parti karşıtlığında örgütlü bir gayret ve dayanışma var. Fox TV’de Fatih Portakal başı çekiyor. Sözcü gazetesi, muhalefete can simidi gibi...

Medyada, daha önceki seçimlerdeki kadar olmasa da yine AK Parti karşıtlığında örgütlü bir gayret ve dayanışma var. Fox TV’de Fatih Portakal başı çekiyor. Sözcü gazetesi, muhalefete can simidi gibi sarılıyor. Geçmişte AK Parti’den nemalanıp da Erdoğan’la meselesi olanlar da yerinde duramıyor. 

İlk defa bu seçimlerde merkezde Doğan Medya yok. Belki de 24 Haziran seçimlerinde memleket hayrına en önemli değişiklik Doğan medyanın el değiştirerek Demirören medyası olmasıdır. 

Doğan medya, “Erdoğansız Türkiye” isteyen cephenin kaybettiği en önemli silahtır. Erdoğan düşmanları, ellerindeki en etkili propaganda ve algı aracından mahrum olarak bir seçime gidiyor. 

Demirören medyası, geçmişte başta Hürriyet gazetesi, Doğan medyanın yaptığı Erdoğan düşmanlığını yapmayacaktır. 

Demir

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan güven, Kılıçdaroğlu endişe kaynağı... 27 Mayıs 2023 | 576 Okunma Özdağ-Kılıçdaroğlu-HDP: Toplu intihar… 25 Mayıs 2023 | 1.517 Okunma CHP-FETÖ irtibatlarını unutmayalım 20 Mayıs 2023 | 366 Okunma Sinan Oğan, küresel baskıya dayanabilir mi? 18 Mayıs 2023 | 3.608 Okunma Erdoğan ile 14 Mayıs destanı yazılırken… 13 Mayıs 2023 | 1.148 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar