Gül için mi İyi Parti’ye geçtiler?

Kılıçdaroğlu ile Karamollaoğlu’nun dünkü görüşmesi, Abdullah Gül ismini yeniden gündeme getirdi.  Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, Abdullah Gül ile ilgili soruya “Şu anda o sorulara cevap bu...

Kılıçdaroğlu ile Karamollaoğlu’nun dünkü görüşmesi, Abdullah Gül ismini yeniden gündeme getirdi. 

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, Abdullah Gül ile ilgili soruya “Şu anda o sorulara cevap bu hafta sonuna doğru ortaya çıkar” cevabını verdi. Yani Gül ile ilgili “yok öyle bir şey, gündeme hiç gelmedi” demedi. 

24 Haziran’daki seçim, muhalefet partilerini, zorunlu olarak ortak aday çıkarma noktasına getirdi gibi. Şahsî kanaatim de öteden beri, Abdullah Gül ismi etrafında bir araya gelme ihtimalinin yüksek olduğu noktasındaydı. 

Çünkü ‘Hayır’ bloğu, Gül ismi dışında hem AK Parti seçmeninden, hem HDP seçmeninden oy alabilecek başka bir isim bulamıyor. 

Muhalefet partilerinin hesabına göre bir CHP’li Erdoğan’a gidece

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan güven, Kılıçdaroğlu endişe kaynağı... 27 Mayıs 2023 | 578 Okunma Özdağ-Kılıçdaroğlu-HDP: Toplu intihar… 25 Mayıs 2023 | 1.525 Okunma CHP-FETÖ irtibatlarını unutmayalım 20 Mayıs 2023 | 377 Okunma Sinan Oğan, küresel baskıya dayanabilir mi? 18 Mayıs 2023 | 3.614 Okunma Erdoğan ile 14 Mayıs destanı yazılırken… 13 Mayıs 2023 | 1.150 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar