Barzani’nin sonu: Elindekileri de kaybedecek

Başbakan Binali Yıldırım, Kuzey Irak’ta dün yapılan referandum sırasında, dört haber kanalının ortak yayınında en çarpıcı tespiti yaptı, “Artık dün yok, bugün her şey...

Başbakan Binali Yıldırım, Kuzey Irak’ta dün yapılan referandum sırasında, dört haber kanalının ortak yayınında en çarpıcı tespiti yaptı, “Artık dün yok, bugün her şey değişti” dedi.

Neler değişti?

1. Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) artık Türkiye gibi bir yardımcısı, destekçisi, kapısını çalacağı bir dostu yok. IKBY Başkanı Barzani, kadir kıymet bilmez, İsrail ve Batı güç odaklarının kontrolünde bir yönetici olarak Türkiye’nin artık asla güvenemeyeceği biridir.

Dün İngiltere’nin ve Rusya’nın tahrikleriyle Osmanlı’ya isyan edenlerin, yaşanan acılardan, sonuçlardan hiç ders almadıkları, başta İsrail, ABD Yahudi lobisi ve Avrupa’nın “gazına geldikleri” bir ibret tablosu olarak karşımızdadır.

Sayın Başbakanın ifadesiyle tarihin ve coğrafyanın gereği yine dö

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan güven, Kılıçdaroğlu endişe kaynağı... 27 Mayıs 2023 | 576 Okunma Özdağ-Kılıçdaroğlu-HDP: Toplu intihar… 25 Mayıs 2023 | 1.518 Okunma CHP-FETÖ irtibatlarını unutmayalım 20 Mayıs 2023 | 369 Okunma Sinan Oğan, küresel baskıya dayanabilir mi? 18 Mayıs 2023 | 3.610 Okunma Erdoğan ile 14 Mayıs destanı yazılırken… 13 Mayıs 2023 | 1.148 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar