Nefsin ettiği

Tövbesini bir kez bozan hep bozar' 'Çünkü insan hep hesap eder, hep hesap eder' Konvansiyonel ve sosyal medyaya düşen haberlere göre 'masa'nın kurtarılmasında herkesten çok Davutoğlu'nun emeği varmış. Meral...

Tövbesini bir kez bozan hep bozar'

'Çünkü insan hep hesap eder, hep hesap eder'

Konvansiyonel ve sosyal medyaya düşen haberlere göre 'masa'nın kurtarılmasında herkesten çok Davutoğlu'nun emeği varmış.

Meral Akşener'in rest çekip 'masa'yı, 'kumar masası' diye tesmiye etmesinden sonra, geceler boyu süren telefon trafiğini yöneterek tekrar masaya dönmesinde Davutoğlu önemli roller üstlenmiş.

Son toplantıda Meral Akşener bir kez daha 'masa'dan kalkınca, yine Akşener'in ardında giden ve mescitte (herhalde en uygun/sessiz yer olarak orayı buldular) ikna edip tekrar masaya döndüren yine Davutoğlu olmuş.

Keza, Meral Akşener'in ağzına çalınan bir parmak bal mesabesindeki İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanları hakkındaki maddeyi de o yazmış.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Üç günlük hikâye 28 Mayıs 2023 | 115 Okunma Bu tepe o tepe mi? 26 Mayıs 2023 | 95 Okunma Allah kimseyi ‘Kimliksiz' kılmasın 21 Mayıs 2023 | 199 Okunma Yolu açık… Gözü aydın… 19 Mayıs 2023 | 145 Okunma “Sakın açmayın” 12 Mayıs 2023 | 314 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar