Meral Akşener dişi bozkurt mu (Asena)- dişi tilki mi?

İYİ PARTİ, partinin "İYİ" kavramından hareketle, "İyileştirilmiş Parlamenter Sistem" demekte...

Müsaadenizle bugün köşemi bir dosta tahsis ediyorum.

Malumunuz, muhalefet koro halinde; Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemi'nden vazgeçerek, parlamenter sisteme dönmemiz gerektiğini ısrarla gündemde tutuyor.

CHP'nin işi kolay. CHP milletin vatanın hayrına proje, fikir üretmek için kafa konforundan fedakârlık yapmadığı gibi... İktidarın ortaya koyduğu proje ve fikirlere karşı çıkarken makul, makbul veya meşru bir gerekçe üretmek için de kafayı yorma gereğini duymuyor. CHP'nin muhalefet anlayışı: İktidardan özelikle de Recep Tayyip Erdoğan'dan gelen her proje ve fikre peşinen, gerekçesiz karşı çıkmak şeklinde... Öyle ki Erdoğan: Allah (cc) birdir derse... sırf Erdoğan monoteizm (Tektanrıcılığı) savunduğu için CHP, Politeizm (çoktanrıcılığı) veya Ateizmi (Tanrısızlığı) savunuyor. Bu muhalefet anlayışını CHP'nin %20- 22'lik kemik seçmeni de kabullenmiş durumda.

***

AK

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Üç günlük hikâye 28 Mayıs 2023 | 112 Okunma Bu tepe o tepe mi? 26 Mayıs 2023 | 92 Okunma Allah kimseyi ‘Kimliksiz' kılmasın 21 Mayıs 2023 | 195 Okunma Yolu açık… Gözü aydın… 19 Mayıs 2023 | 141 Okunma “Sakın açmayın” 12 Mayıs 2023 | 311 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar