Malum takıma göre

1 AK Parti ve Tayyip Erdoğan düşmanlığında tecessüm etmiş İslam karşıtı, Kemalist/Atatürkçü takıma baktığınızda başınız dönerse kendinizde bir rahatsızlık...

AK Parti ve Tayyip Erdoğan düşmanlığında tecessüm etmiş İslam karşıtı, Kemalist/Atatürkçü takıma baktığınızda başınız dönerse kendinizde bir rahatsızlık aramayın.

Çünkü görecekleriniz gerçekten baş döndürücü mahiyette.

Virüs salgınının başlangıcında, söz konusu virüs neden Türkiye’ye gelmiyor diye tepiniyorlardı. Daha da akıllıları ‘olur mu öyle şey; virüs Türkiye’ye geldi ama Sağlık Bakanı onları evinde misafir ediyor, kimseye göstermiyor, sonra da virüs yok diye açıklama yapıyor’ diyorlardı.

Şimdilerdeyse; ‘Bizim ne özelliğimiz var ki virüs bize görece az hasar versin, en büyük hasar bizde olmalı. Sağlık Bakanı babacan ve kimseyi doğrudan muhatap almayan tavrıyla illüzyon yapıyor ve bütün Türkiye’yi sanal bir gerçekliğe inandırıyor. Sayılar daha büyük olmalı…’ diye höykürüyorlar.

Gel de şaşma, şaşırma.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Üç günlük hikâye 28 Mayıs 2023 | 115 Okunma Bu tepe o tepe mi? 26 Mayıs 2023 | 95 Okunma Allah kimseyi ‘Kimliksiz' kılmasın 21 Mayıs 2023 | 198 Okunma Yolu açık… Gözü aydın… 19 Mayıs 2023 | 145 Okunma “Sakın açmayın” 12 Mayıs 2023 | 314 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar