Eskiden de böyleydi… ‘Mustafabey armudu’ sever misiniz? 

1- Bundan yaklaşık 20 yıl önce… Okuduğum bir yazı nedeniyle bir ‘Büyüğüm’e; “Yeni birini keşfettim. Onun yazılarını okurken sanki yazar benimle konuşuyormuş, benim için özel...

1- Bundan yaklaşık 20 yıl önce… Okuduğum bir yazı nedeniyle bir ‘Büyüğüm’e; “Yeni birini keşfettim. Onun yazılarını okurken sanki yazar benimle konuşuyormuş, benim için özel şeyler yazmış duygusuna kapılıyor ve yazılarını heyecanla bekliyorum” demiştim. 

Bunları söylediğimde henüz kendisini tanımıyordum. Sonunda tanıştık ve benimle beraber herkes de tanısın diye her fırsatta onu birilerine takdim etmeye ve anlatmaya başlamıştım. 

O kişi sonraları birçok ikbal noktasından geçerek devletin en üst makamlarında görev yaptı. 

Aynı baptan, mahalle değiştirmekle maruf bugünün çok okunan yazarlarından birisi için o ‘Büyüğüm’; “Onun günahı sana ait” demişti, geçmişte o kişi adına yaptığım şeyler nedeniyle. 

Bütün bunları neden anlatıyorum. 

Belki yaşlandığımdandır. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Üç günlük hikâye 28 Mayıs 2023 | 118 Okunma Bu tepe o tepe mi? 26 Mayıs 2023 | 97 Okunma Allah kimseyi ‘Kimliksiz' kılmasın 21 Mayıs 2023 | 199 Okunma Yolu açık… Gözü aydın… 19 Mayıs 2023 | 147 Okunma “Sakın açmayın” 12 Mayıs 2023 | 315 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar