Bu muydu? 

1 - Ekrem İmamoğlu’nun isminin açıklandığında ve akabinde gelen birtakım gelişmelerden sonra birçok İstanbullu ‘CHP nihayet insana dokunabilecek birisini aday göstererek akıllıca bir hamle yaptı’...

1 - Ekrem İmamoğlu’nun isminin açıklandığında ve akabinde gelen birtakım gelişmelerden sonra birçok İstanbullu ‘CHP nihayet insana dokunabilecek birisini aday göstererek akıllıca bir hamle yaptı’ diye düşünmüş olabilir. 

Ancak, İmamoğlu’nun kampanya bağlamında yaptığı bir benzetme bu düşüncenin bir yanılsama olduğunu ortaya çıkarmış durumda. 

Neymiş; cebimizdeki telefonun şarjı azalınca kırmızı ışık yanıyormuş işte o Binali Yıldırım, fişe takıldıktan sonra yanan yeşil ışık da kendisi imiş. 

Yani; Binali Yıldırım’ın yaşlı olduğunu, bunun İstanbul’u yönetmek için bir nakısa teşkil ettiğini, İstanbul’u yönetenin kendisi gibi gençlerin işi olduğunu söylemeye getirmiş. 

Oysa; 

Bir: CHP’lilerin itibar ettiği, dolayısıyla İmamoğlu’nun da dikkate alacağı Ertuğrul Özkök’e göre Binali Yıldırım henüz olgunluk çağında birisidir. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Üç günlük hikâye 28 Mayıs 2023 | 116 Okunma Bu tepe o tepe mi? 26 Mayıs 2023 | 97 Okunma Allah kimseyi ‘Kimliksiz' kılmasın 21 Mayıs 2023 | 199 Okunma Yolu açık… Gözü aydın… 19 Mayıs 2023 | 145 Okunma “Sakın açmayın” 12 Mayıs 2023 | 314 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar