Bu kadarı yeterli mi? 

1 - Perşembe günü, Ak Parti 11 maddeden oluşan seçim manifestosunu ve kampanyanın ana sloganını açıkladı. Kuşkusuz 11 maddenin her biri üzerinde durulmayı hak ediyor. Ama ben onlara değil, başka bir...

1 - Perşembe günü, Ak Parti 11 maddeden oluşan seçim manifestosunu ve kampanyanın ana sloganını açıkladı. 

Kuşkusuz 11 maddenin her biri üzerinde durulmayı hak ediyor. 

Ama ben onlara değil, başka bir hususa; 

Sayın Genel Başkan’ın konuşmasına, daha da doğrusu, konuşmasının sonuna dikkat çekmek istiyorum.  Konuşmanın sonunda Sayın Erdoğan; her yerde ve her zaman olduğu gibi izleyicilerle birlikte ‘rabia’yı okudu.  Sonra (veya önce) kurduğu cümle, Ak Parti’nin kuruluş bildirgesinden fırlayıp 18 yıl sonra salona düşen bir cümleydi: “Biz sessiz yığınların sesi, kimsesizlerin kimi olacağız.” 

Yine hep birlikte okunan “Beraber yürüdük…” şarkısı ise daha da eskilere dayanıyor.  Birde “bu şarkı burada bitmez” deseydi, tam bir hatıralar geçidi yaşamış olurduk. 

2 - Geçmişe ve hatta kuruluşa vurgu, o günlerin bir vefa duygusuyla özlenmesinden çok bugün işlerin iyi gitmediğinin işaretidir. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Üç günlük hikâye 28 Mayıs 2023 | 115 Okunma Bu tepe o tepe mi? 26 Mayıs 2023 | 95 Okunma Allah kimseyi ‘Kimliksiz' kılmasın 21 Mayıs 2023 | 198 Okunma Yolu açık… Gözü aydın… 19 Mayıs 2023 | 145 Okunma “Sakın açmayın” 12 Mayıs 2023 | 314 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar