Fark etmez 

1-İyi Parti İstanbul Milletvekili Fatih Mehmet Şeker partisinden istifa etmiştir. İstifa sonrası açıklamaya bakılırsa Şeker; HDP hariç diğer partilerden birine katılabilir, ancak daha çok da AK Parti’ye...

1-İyi Parti İstanbul Milletvekili Fatih Mehmet Şeker partisinden istifa etmiştir. İstifa sonrası açıklamaya bakılırsa Şeker; HDP hariç diğer partilerden birine katılabilir, ancak daha çok da AK Parti’ye göz kırpıyor gibi. 

Şeker, geçmişe atıfta bulunarak; Cevdet Paşa ile Mithat Paşa, İbnülemin ile Hasan Ali Yücel arasında mahiyet farkı yoktur derken; Ömer Seyfettin ile Nazım Hikmet’i ayrı aynı parantez içinde zikrederken, bir genelleme içinde siyasetin heybesinde olanı “umurumda olan Türkiye’dir” diye açıklarken, açıklamanın giriş cümlesinde, bir anlamda kendisini tanımlama babında ‘Türkiye’yi dert edindiğimize göre’ diye yazarken; her siyasi parti içinde yer alabileceğini söylemiş oluyor. 

Diğerlerine göre, en azından iktidar olduğu için Türkiye’ye hizmet daha kolay olabilir/olur diye ‘AK Parti’ye göz kırpıyor’ ifadesini kullandım. 

Yoksa; hazretin gözünde AK Parti de diğer partilerden bir partidir. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Üç günlük hikâye 28 Mayıs 2023 | 115 Okunma Bu tepe o tepe mi? 26 Mayıs 2023 | 95 Okunma Allah kimseyi ‘Kimliksiz' kılmasın 21 Mayıs 2023 | 196 Okunma Yolu açık… Gözü aydın… 19 Mayıs 2023 | 145 Okunma “Sakın açmayın” 12 Mayıs 2023 | 313 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar