Cinsel istismar

Son günlerde toplumda cinsel istismar konuşuluyor.Cinsel istismara en ağır cezalar verilmelidir.Özellikle de akıl baliğ olmayan yani küçük çocuklara cinsel istismarda bulunan sapıklara çok ağır ceza verilmelidir ki bu...

Son günlerde toplumda cinsel istismar konuşuluyor.

Cinsel istismara en ağır cezalar verilmelidir.

Özellikle de akıl baliğ olmayan yani küçük çocuklara cinsel istismarda bulunan sapıklara çok ağır ceza verilmelidir ki bu cezalar caydırıcı olsun.

Bu sapıklar, cezaları iliklerine kadar hissetmeli. Öyle ki bu kişiler büyük pişmanlığı en derinlerde hissetmeliler. Ayrıca, onlara verilen ceza ibret-i alem olmalıdır. Yani o suçlardan uzak olan kişilere ibret olmalıdır; o suçlara meyli olan insanları da korkutmalı ve onları her türlü sapık duygu ve davranıştan sakın tutmalıdır.

Tıpta pedofili olarak adlandırılan bu sapıklara verilecek cezaların ne olduğunu, ne olacağını veya ne olması gerektiğini tespit edecek olan ben değilim elbette. O hukukçuların işi.

Ama mutlaka caydırıcı ve koruyucu cezalar verilmeli.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
PARANIN ÖLÇEMEYECEĞİ DEĞERLER VAR 13 Ekim 2020 | 346 Okunma Macron’a tepki muhteşem ama… 08 Ekim 2020 | 329 Okunma CHP'nin yeni yüzü 04 Ekim 2020 | 278 Okunma Siyasi hırs ve 12 Eylül darbesi 15 Eylül 2020 | 133 Okunma ÇOCUKLARIMIZ VE SÖZDE MASAL KİTABI  02 Eylül 2020 | 168 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar