Sünnet olmadan ümmet olmaz

Bugün insanlığın, ümmetin ve milletin geldiği noktada sünnet yani Hz. Peygamber’in söz ve davranışlarına göre bir hayat tarzı geliştirilmediği müddetçe ümmetin de milletin de iflah...

Bugün insanlığın, ümmetin ve milletin geldiği noktada sünnet yani Hz. Peygamber’in söz ve davranışlarına göre bir hayat tarzı geliştirilmediği müddetçe ümmetin de milletin de iflah olmayacağı görüldü.  Bunun için bazı noktaları hatırlatmakta fayda olduğuna inanmaktayım. Buna göre:

 

Hırsızlık, çalmak-çırpmak, hırsızlığa göz yummak, rüşvet almak, rüşvet vermek, rant elde etmek, karaborsa, şantaj, tehdit, kumpas sünnette zinhar yoktur.

 

İşi ehline vermek sünnettir. Adam kayırmak, partiliyi, memleketliyi tercih etmek ve bunun için hileler yapmak, göz göre göre namussuzlara, teröristlere görevler vermek, haksızlık yapmak, veliahtlar-prensler edinmek, damatlara-oğullara-kızlara hiç de hakları olmayan işler vermek Hz. Peygamber’e ihanettir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
VATAN HAİNİNE HAİN DEMEK SUÇMUŞ! 17 Ocak 2018 | 1.263 Okunma VATAN HAİNİNE HAİN DEMEK SUÇMUŞ! 17 Ocak 2018 | 57 Okunma Hakan Atilla’yı Amerika’ya kim gönderdi? 09 Aralık 2017 | 957 Okunma Tuzak 07 Aralık 2017 | 331 Okunma Erzincan Orduevi’nde kedinin öldürülüşünü izleyen asker 05 Aralık 2017 | 296 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar