FETÖ’nün Harp ve Polis Akademileri birimi (2)

Askeri Liseler ve Polis Kolejleri sınavlarını kazanan öğrenciler bu okullara gitmeden birkaç gün öncesinde;Bu öğrencilere okulda gizli olarak nasıl abdest alınacağı, ima ile nasıl namaz kılınacağı...

Askeri Liseler ve Polis Kolejleri sınavlarını kazanan öğrenciler bu okullara gitmeden birkaç gün öncesinde;

Bu öğrencilere okulda gizli olarak nasıl abdest alınacağı, ima ile nasıl namaz kılınacağı, namaz vakitlerini birleştirme (cem etme), öğrencilere ateşten bir çembere girdiği hakkında bilinçlendirme yapılmaktadır.

Onlara İslam'ın fatihleri oldukları, etraflarındaki cemaatten olan diğer öğrenciler ile arkadaşlık kurulmaması, ülkeyi dinsiz imansızlardan kurtaracak fedailer oldukları, kendilerinin itfaiye memuru gibi vasıfları olduğu hakkında motive etmeye yönelik konuşmalar yapılmaktadır.

Askeri liseler ve Polis kolejleri sınavlarını kazanan öğrencilerin okula başlamadan hemen önce yapması gerekenlerin ve öğrenime başladıktan sonraki hareket tarzları ile ilgili bilgilendirmeler yapılmaktadır.

Sınavı kazanan öğrenciler ile kazandıkları okula birkaç gün önceden sorumlu imam ile birlikte gidilmektedir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
VATAN HAİNİNE HAİN DEMEK SUÇMUŞ! 17 Ocak 2018 | 1.267 Okunma VATAN HAİNİNE HAİN DEMEK SUÇMUŞ! 17 Ocak 2018 | 60 Okunma Hakan Atilla’yı Amerika’ya kim gönderdi? 09 Aralık 2017 | 960 Okunma Tuzak 07 Aralık 2017 | 331 Okunma Erzincan Orduevi’nde kedinin öldürülüşünü izleyen asker 05 Aralık 2017 | 296 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar