FETÖ ile mücadele mi !?

FETÖ ile mücadele mi !? Allah’ım, Şu güzel ülkem kimi haysiyetsiz akademisyen, kimi haysiyetsiz gazeteci, kimi haysiyetsiz siyasetçiler yüzünden ne hallere duçar oldu. Şu ya da bu şekilde, şu kişi ya da bu...

FETÖ ile mücadele mi !? Allah’ım, Şu güzel ülkem kimi haysiyetsiz akademisyen, kimi haysiyetsiz gazeteci, kimi haysiyetsiz siyasetçiler yüzünden ne hallere duçar oldu. Şu ya da bu şekilde, şu kişi ya da bu kişiler eliyle oldu ve başladı münazara ve tartışmasına girmeden, mevcut durum ile nasıl mücadele, ettim, edilir ve ne yapılması gerektiğine dair birkaç kelam edelim.
Mücadele mi!?
Ta en başından beri haykırdığım ve hatta bizatihi kendisinin dilinden de sudur ettiği gibi ‘’yalnız bırakıldım‘’ diyen Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan müstesna, bu mücadele de ciddi, samimi, kararlı ve ilkeli duruş sergileyen insan, adeta bir elin parmak sayısını geçmeyecek kadar azdır.
Tam bu esnada, bu anlamda verdiğim asil mücadele dolayısıyla asla tevazu göstermeyecek ve hak ettiğim onurlu düzey ve makama kendimi koymaktan da imtina etmeyeceğim.
Zira benim mücadelem yıllar evveline dayanmaktadır.
Henüz milletin hocam dediği, Pennsylvania’yı tavaf ettiği yıllarda başlamaktadır. 2014 yılı itibarıyla bu çakal kişi ve avenesine dair FETÖ dediğim, silahlı terör örgütü dediğim, Vatan haini dediğim yıllardır. Gerek gazete ve gerekse internet üzerinde yayınladığım tüm yazılarımda, bu Vatan haini yapılanmanın tüm iğrenç boyutlarını korkmadan, çekinmeden, yalın ve apaçık şekilde ifade etmiş bir gazeteciyim.
Az evvel de bahsettiğim gibi, ben bu mücadeleyi verdiğim yıllar, nice Akademisyen, nice gazeteci, nice bürokrat ve siyasetçiler, bu çakal kişi ve güruh önünde el pençe divan durdukları zaman dilimidir.
Zaman ve mekâna göre mevzi
Hiçbir zaman omurgasız, zaman ve mekâna göre evrilen, basit, sıradan ve ucuz hesapların adamı olmadım. Ve ucuz beklentilere de...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
VATAN HAİNİNE HAİN DEMEK SUÇMUŞ! 17 Ocak 2018 | 1.264 Okunma VATAN HAİNİNE HAİN DEMEK SUÇMUŞ! 17 Ocak 2018 | 58 Okunma Hakan Atilla’yı Amerika’ya kim gönderdi? 09 Aralık 2017 | 957 Okunma Tuzak 07 Aralık 2017 | 331 Okunma Erzincan Orduevi’nde kedinin öldürülüşünü izleyen asker 05 Aralık 2017 | 296 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar