‘FETÖ’ye haraket etmeyin’ diyen belediye başkanı kim?

 İstanbul büyükşehir belediye başkanı Kadir Topbaş istifa etti. Daha doğrusu istifası istendi ve o da istifa etti. İstifasının istenmesinin geri planında tam olarak ne var kamuoyunu bilemiyor. Bilemediği için de...

 

İstanbul büyükşehir belediye başkanı Kadir Topbaş istifa etti. Daha doğrusu istifası istendi ve o da istifa etti. İstifasının istenmesinin geri planında tam olarak ne var kamuoyunu bilemiyor. Bilemediği için de çeşitli dedikodular havada uçuşuyor.

 

Bir kısım çevreler Kadir Topbaş’ın istifasının istenmesinin arkasında rüşvet, rant, gibi şeyler yok diyor. “Eğer öyle olsa istifası istenmez davalar açılırdı” şeklinde açıklamada bulunuluyor. Haklılar da; ortada, bir mahkeme kararı mı var? Kişi neye göre suçlanacaktır.

 

Bir kısım çevreler ise “Kadir Topbaş’ın istifasının arkasında FETÖ’ye geçmişteki haliyle cemaate yardımlarının etkisi var” diyor, ama bu dahi kabul edilemez, Topbaş eğer FETÖ’ye yani o zaman ki adıyla cemaate yardımlarda bulunduysa bu sadece kendisinin yaptığı bir şey değildi, hükümetin politikaları neticesiydi. Şu halde Kadir Topbaş’ın istifası istenirken aslında Ak Parti iktidarının istifası istenmiş olur.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
VATAN HAİNİNE HAİN DEMEK SUÇMUŞ! 17 Ocak 2018 | 1.267 Okunma VATAN HAİNİNE HAİN DEMEK SUÇMUŞ! 17 Ocak 2018 | 59 Okunma Hakan Atilla’yı Amerika’ya kim gönderdi? 09 Aralık 2017 | 960 Okunma Tuzak 07 Aralık 2017 | 331 Okunma Erzincan Orduevi’nde kedinin öldürülüşünü izleyen asker 05 Aralık 2017 | 296 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar