FETÖ’nün Türkiye’deki eğitim kurumları – 2

Derslerinde başarılı olan ve FETÖ adına ileride önemli işler yapabilecek, stratejik kurumlara yerleştirilebilecek öğrencilerle özel olarak ilgilenilmekte, gerektiğinde FETÖ eğitim kurumlarındaki öğrenimden...

Derslerinde başarılı olan ve FETÖ adına ileride önemli işler yapabilecek, stratejik kurumlara yerleştirilebilecek öğrencilerle özel olarak ilgilenilmekte, gerektiğinde FETÖ eğitim kurumlarındaki öğrenimden dolayı deşifre olmaması için kayıtları silinmekte ve ışık evi olarak adlandırılan evlerde eğitime tabi tutulmaktadırlar.

Öğrenciler, evlerde “program” adı verilen beyin yıkama faaliyetleriyle FETÖ'ye kazandırılmaya çalışılırken, öğrenciye zaman zaman cazip gelen aktiviteler de sunmak suretiyle şahsın evden sıkılmasının ve soğumasının önüne geçilmeye çalışılmaktadır.

Şahıslara cazip yiyeceklerin sunulması bu yöntemlerden biridir.

Okulların tatil olduğu yaz tatillerinde ise öğrenciler, aileleri ya da farklı arkadaş gruplarına katılarak kendilerinden kopmamaları amacıyla “kamp” adı verilen etkinliklerle, deniz ya da ormanlık bir alanda sözde bedava ucuz tatile götürülmektedir.

Ancak 24 saat süreyle bir arada bulunan öğrencilerin beyinleri yıkanıp örgüte devşirilmelerinin sağlanması için abi ve ablalar, Fetullah Gülen'in sesli veya görüntülü sohbetleriyle birlikte Risale-i Nur'dan ya da Fetullah Gülen'in kitaplardan bölümler okumaktadırlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
VATAN HAİNİNE HAİN DEMEK SUÇMUŞ! 17 Ocak 2018 | 1.267 Okunma VATAN HAİNİNE HAİN DEMEK SUÇMUŞ! 17 Ocak 2018 | 60 Okunma Hakan Atilla’yı Amerika’ya kim gönderdi? 09 Aralık 2017 | 960 Okunma Tuzak 07 Aralık 2017 | 331 Okunma Erzincan Orduevi’nde kedinin öldürülüşünü izleyen asker 05 Aralık 2017 | 296 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar