Yakalandınız futbol müdürleri!..

Suç üstü yakalandılar bu defa.. Salı sabahı gazetemi açtım. Spor sayfasına gelince dondum kaldım.. Baktım.. Bir daha baktım.. "Ben bunadım galiba" dedim.. O sırada Caner geldi, yardımcım. Deli gibi futbol...

Suç üstü yakalandılar bu defa..

Salı sabahı gazetemi açtım. Spor sayfasına gelince dondum kaldım.. Baktım.. Bir daha baktım.. "Ben bunadım galiba" dedim.. O sırada Caner geldi, yardımcım. Deli gibi futbol meraklısıdır. Sabah ne yediğini bilmez ama, tüm takımların, futbolcuların yedi ceddini bilir..

"Yahu dün gece Rodriguez'in yerine kim girdi" dedim..

"Sinan" dedi..

İçim rahat etti. Bunamamışım.. Çünkü Sabah'ın Etiler'e dağıtılan baskısında "Hakan Balta" yazıyordu.

Gazeteye gelir gelmez, masama konan gazeteye baktım. Buraya son baskı gelir. Yanlışların, hataların düzeltildiği baskı.. Hemen açtım.. Orda da Hakan Balta yazıyor..

Yıllardır yazıp söylüyorum.. Gazetelerin bu "Yıldız/ Not" tablolarının zerre kıymeti harbiyesi kalmadı. Kalmadı da, okunacak maç yazısı da kalmadı. O çerçeveye insanlar kadroları, gol atanları, kart mart görenleri merak ediyorlarsa bakıyorlar. Onu bile yanlış yazar mı, koskoca Sabah gazetesi..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 272 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 356 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 256 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar